Ukrayna Milli Takımı Teknik Direktörü Shevchenko Gerilim Dolu Bir Maç Olacak - Son Dakika
Güncel

Ukrayna Milli Takımı Teknik Direktörü Shevchenko Gerilim Dolu Bir Maç Olacak

Ukrayna Milli Takımı Teknik Direktörü Shevchenko Gerilim Dolu Bir Maç Olacak

Ukrayna Milli Takımı Teknik Direktörü Shevchenko Gerilim dolu bir maç olacakYarınki maça galibiyet için çıkacağız. 1 puan alırsak buna da hayır demeyizUkrayna Milli Takımı Teknik Direktörü Andriy Shevchenko, yarın Türkiye ile oynayacakları maçın gerilim dolu olacağını belirterek, "Türkiye-Ukrayna maçları, basit tempoda geçmemesi ve her zaman hızlı temposuyla ön plana çıkmıştır" dedi.

05.10.2016 21:01

Ukrayna Milli Takımı Teknik Direktörü Shevchenko Gerilim dolu bir maç olacak

Yarınki maça galibiyet için çıkacağız. 1 puan alırsak buna da hayır demeyiz

Ukrayna Milli Takımı Teknik Direktörü Andriy Shevchenko, yarın Türkiye ile oynayacakları maçın gerilim dolu olacağını belirterek, "Türkiye-Ukrayna maçları, basit tempoda geçmemesi ve her zaman hızlı temposuyla ön plana çıkmıştır" dedi.

Türkiye A Milli Futbol Takımı'nın yarın Ukrayna ile yapacağı 2018 FIFA Dünya Kupası Elemeleri I Grubu maçı öncesi Konya'daki Büyükşehir Belediyesi Stadı'nda basın toplantısı düzenleyen Andriy Shevchenko, Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim'e çok büyük saygı duyduğunu söyledi. Fatih Terim'in Milan'dayken kendisinin teknik direktörü olduğunu hatırlatan Shevchenko, "Son 15-20 yıl içinde kendisiyle dostluk ve arkadaşlık içindeydik. Antrenörlük yoluna baş koydum. Bu yolda iyi bir antrenör olmak sadece bana bağlı değil, ekibimle de bağlı diye konuştu.

Andriy Shevchenko, yarın oynanacak maçın da gerilim dolu olacağını ifade ederek, "Türkiye-Ukrayna maçları, basit tempoda geçmemesi ve her zaman hızlı temposuyla ön plana çıkmıştır. Yarınki maça galibiyet için çıkacağız. 1 puan alırsak buna da hayır demeyiz. Grubumuz zor bir grup. Her rakip, her zaman sahaya galibiyet için çıkacaktır. Alınan puanlar her zaman değerlidir. 1 galibiyet, 2 beraberlikten çok daha iyidir" şeklinde konuştu.

Ukraynalı futbolcu Yevhen Konoplyanka da, maça iyi hazırlandıklarını ve galibiyet için mücadele edeceklerini söyledi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Ukrayna Milli Takımı Teknik Direktörü Shevchenko Gerilim Dolu Bir Maç Olacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement