UnileverTürkiye ve Makro Market'ten Satranç Sporuna Destek - Son Dakika
Güncel

UnileverTürkiye ve Makro Market'ten Satranç Sporuna Destek

UnileverTürkiye ve Makro Market\'ten Satranç Sporuna Destek

Altınşah Satranç Turnuvası, 4-5 Mayıs tarihlerinde Ankara Arena Spor Salonu'nda gerçekleşti.

04.05.2013 16:43

Unilever Türkiye'nin önde gelen markalarından OMO, Domestos, Sana, Knorr, Signal, Max ve Carte d'Or, her yıl Makro Market ana sponsorluğunda gerçekleşen Altınşah Satranç Turnuvası'na bu yıl da destek verdi.

Unilever Türkiye'nin destekleriyle, Makro Market'in ana sponsorluğunda yapılan Altınşah Satranç Turnuvası, 4-5 Mayıs tarihlerinde Ankara Arena Spor Salonu'nda gerçekleşti.

Bu yıl 11'incisi düzenlenen ve Türkiye'de satranç alanında en çok katılımın gerçekleştiği, en uzun soluklu ve en çok ödül dağıtılan satranç turnuvası olma özelliğini taşıyan Altınşah Satranç Turnuvası'nda nefes kesen maçlar yaşandı.

Unilever markaları turnuvaya renk kattı

Unilever Türkiye'nin OMO, Domestos, Sana, Knorr, Signal, Algida ve Carte D'or markalarıyla üçüncü kez destek verdiği 11. Altınşah Satranç Turnuvası, maç aralarında da renkli ve eğlenceli görüntülere sahne oldu.

Çocuklar, OMO tarafından kurulan oyun alanında futbol oynayarak turnuvanın stresini atarken, Knorr Bulyon'la pişirilmiş nefis pilavı da afiyetle yediler. Turnuvaya katılan çocuklar, Max ve Domestos maskotlarıyla birlikte eğlenerek, bol bol hatıra fotoğrafı çektirdiler.

Turnuva sonunda dereceye giren ilk 50 çocuk, Unilever'den ödül paketi kazandı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel UnileverTürkiye ve Makro Market'ten Satranç Sporuna Destek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement