Up'lı Gönderme - Son Dakika
Güncel

Up'lı Gönderme

Up\'lı Gönderme

Tiyatro sanatçısı Abdullah Şekeroğlu memleketi Elazığ'da sahnelediği, Egoluman isimli stand-up gösterisinin girişinde, Erzurum'da bir vatandaşa Beni seviyorsan takla at göreyim diyen İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin'e gönderme yaptı.

22.04.2012 14:09

Tiyatro sanatçısı Abdullah Şekeroğlu memleketi Elazığ'da sahnelediği, Egoluman isimli stand-up gösterisinin girişinde, Erzurum'da bir vatandaşa Beni seviyorsan takla at göreyim diyen İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin'e gönderme yaptı. Sanatçı Şekeroğlu, sahneye taklalar atarak gelince izleyicilerden büyük alkış aldı.

Elazığ Belediyesi Kültür Merkezi'nde Egoluman adlı stand-up gösterisini sahneleyen Abdullah Şekeroğlu, İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin'in Erzurum'da bir vatandaşa, Beni seviyor musun Seviyorsan bir takla at, yoksa oyna sözlerine gönderme yaparak başladı. Sahneye çıktığında takla atarak salondan büyük alkış alan Şekeroğlu, Biz mizahçılar bir nebze hayatı yenilemek babında işin mizahı tarafından bakar konuşuruz. Ayrıca gündemi çok sıkı takip ederiz. Hani asıl mizah gündemle olan tezattır veya normalin tezatıdır. Sayın bakanımızın yaptığı söyleşiye göre bizde hazır tam zamanı gelmişken 'Meğer sevgi bununla ölçülüyormuş'dedik. Seyircilerimiz yerlerinde takla atamadılar, ben onları daha çok sevdiğim için önce ben bir takla attım, sonra onlar için oynadımdedi.

Hürriyet Gazetesinin, Aile içi şiddete son kampanyası kapsamında sponsor olduğu Ateşin Düştüğü Yer filminin oyuncularından olan Abdullah Şekeroğlu, sinemayla ilgili çalışmalarını da anlattı. Şekeroğlu, Birinci filmimiz 'Çok mu komik' Elazığ'da çekilmişti. Senaryosu bana ait ve başarıyla vizyona girdi. Ardından geçen yıl senaryosuna ve çekimleri sırasında yönetimine katkıda bulunduğum kadına şiddet konulu, tamamıyla Elazığ'ın ve Elazığlının hikayesi olan Ateşin düştüğü yer 4 Mayıs'ta vizyona giriyor. Yıllarca üzerinde çalıştığım dünyanın devasa derdi haline gelmiş uyuşturucu problemi ile ilgili Operasyonumuzun adı basmalı konak adlı aksiyon komedi filmini çekeceğim. Bunun için bir çok yer gezdim ve araştırmalar yaptım. Ama yine o Elazığ sevdam bunlara karşı geldi ve yine bu filmimi Elazığ'da çekip biraz daha görsellerine yer vereceğimdedi

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Up'lı Gönderme - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement