Usta Oyuncu İstanbul'a Sevk Ediliyor - Son Dakika
Güncel

Usta Oyuncu İstanbul'a Sevk Ediliyor

Usta Oyuncu İstanbul\'a Sevk Ediliyor

Muğla'nın Bodrum ilçesinde 30 gündür hastanede yatan ünlü oyuncu Erol Günaydın'ın tedavisine İstanbul'da devam edileceği bildirildi.

21.09.2012 20:10

Muğla'nın Bodrum ilçesinde 30 gündür hastanede yatan ünlü oyuncu Erol Günaydın'ın tedavisine İstanbul'da devam edileceği bildirildi.

Universal Hospital Hastanesinde yaklaşık 1 aydır yatan ve 15 gündür ise yoğum bakımda hayat mücadelesi veren Yaşilcam'ın ünlü oyuncularından Erol Günaydın'ı, eski devlet bakanlarından Faruk Nafiz Özak ziyaret etti. Özak, Hastane başhekimi Dr. Ahmet Hamulu ve Günaydın'ın Doktoru Yusuf Babayiğit'ten bilgi aldı. Günaydın'ın kızlarına da geçmiş olsun dileyen Özak, daha sonra hastaneden ayrıldı.

Bu arada, Günaydın'ın, sabah saatlerinde İstanbul'a sevk edileceği ve tedavisinin İstanbul'da devam edeceği öğrenildi.

Erol günaydının kızı Günfer Günaydın, babasının İstanbul'a sevk edileceğini belirterek, şu sözlere yer verdi:

"Yarın babamızı İstanbul'da bulunan özel bir hastaneye götüreceğiz. Sabah saatlerinde ambulans uçak ile istanbul'a sevk edilecek. ve tedavisine orada devam edilecek."

Erol Günaydın'ın büyük kızı olan Ayşe Günaydın ise, babasının durumu hakında bilgi vererek, "Babamın yanından geliyoruz. Durumu halen aynı bir değişiklik yok. Yarın sabah İstanbul'a göndereceğiz" dedi.

Öte yandan, Başbakan Tayyip Erdoğan'ın da Günaydın'ın yakınlarını arayarak, geçmiş olsun dileklerini ilettiği öğrenildi. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Usta Oyuncu İstanbul'a Sevk Ediliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement