Vali Çetinkaya'dan Ev Ziyareti - Son Dakika
Güncel

Vali Çetinkaya'dan Ev Ziyareti

Vali Çetinkaya\'dan Ev Ziyareti

Sinop Valisi Dr. Yasemin Özata Çetinkaya, fahri kızları olduğu Aydın ailesine ev ziyareti gerçekleştirdi.

15.12.2015 17:50

Sinop Valisi Dr. Yasemin Özata Çetinkaya, fahri kızları olduğu Aydın ailesine ev ziyareti gerçekleştirdi.

Daha önce anneler günü sebebiyle Sinop'a 50 km uzaklıktaki merkeze bağlı Göller köyü Şerbetli Mahallesi'nde eşiyle birlikte yaşayan 6 kız çocuğu annesi Nesime Aydın'ı ziyaret eden Vali Çetinkaya, yaşlı ailenin daveti üzerine bu sefer merkezdeki evlerine gitti. Konu ile ilgili duygularını ifade eden 71 yaşındaki Nesime Aydın, "Sayın Valimiz anneler gününde sağ olsunlar bizi köyümüzdeki evimizde ziyaret etmişti. Bizim kanımız Valimize çok ısındı. Kendisini evladımız gibi seviyoruz. Ben de teşekkür etmek için kendisini tekrar görmek istedim ve haber yolladım. Kızımız sağ olsun teklifimizi duyar duymaz hemen kalkıp kendisi geldi. Çok mutlu olduk. Vali kızımızı çok seviyoruz. Allah ondan razı olsun" dedi.

Vali Çetinkaya ziyarette 70 yaşındaki Nesime Aydın'a, "Nesime teyze benim için çok özel. Beni ziyaret etmek istediğini öğrendim bu sebeple ben kendim gelmek ve kendilerini bir dahaki görüşmeye evime davet etmek istedim" diye konuştu.

Nesime Aydın'ın eşi 75 yaşındaki Emekli Öğretmen Rahmi Aydın ise, "Vali kızımızı yedinci kızımız gibi bağrımıza bastık. Türkiye'nin en mutlu ili Sinop olabilir ama Sinop'un en mutlu insanı benim" ifadesini kullandı.

Yaklaşık 1 saat süren ziyarette birlikte yemek yenildi. Ziyaret sonunda Vali Çetinkaya, Nesime Aydın'a hediye takdim etti. - SİNOP

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Vali Çetinkaya'dan Ev Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement