Vali Çiçek Engellilerle Buluştu - Son Dakika
Güncel

Vali Çiçek Engellilerle Buluştu

Vali Çiçek Engellilerle Buluştu

Muğla Valisi Amir Çiçek ve eşi Hülya Çiçek, Türkiye Diyanet Vakfı Muğla Şubesi'nin düzenlediği programda engellilerle bir araya geldi.

13.12.2016 18:14

Muğla Valisi Amir Çiçek ve eşi Hülya Çiçek, Türkiye Diyanet Vakfı Muğla Şubesi'nin düzenlediği programda engellilerle bir araya geldi.

Menteşe Tuna Otel'de düzenlenen programa Vali Çiçek ve eşinin yanı sıra İl Jandarma Komutanı Albay Yavuz Özfidan, İl Emniyet Müdürü Hakan Çetinkaya, Vali Yardımcısı ve Menteşe Kaymakam Vekili Kamil Köten ve eşi Gülnaz Köten, İş-Kur İl Müdürü İlyas Sarıyerli ve eşi, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür Vekili Hüseyin Erkek ve eşi, Muğla Engelliler Derneği Başkanı Emine Çakıroğlu ile engelliler ve aileleri katıldı.

Program, Muğla İmam Hatip Ortaokulu öğrencisi Görme Engelli Muhammet Ali Yeninci'nin söylediği ilahilerle başladı.

Çiçek, programda yaptığı konuşmada, engelli vatandaşlara engellerini hissettirmeden onlara sevgi ve şefkat göstererek yanlarında olunması gerektiğini söyledi.

Devletin her zaman engellilerin yanında olduğunu belirten Çiçek, "Devletimiz sosyal, kültürel ve toplumsal yaşamı engellilerimiz için kolaylaştırma konusunda ciddi çalışmalar yürütüyor. Ayrıca sivil toplum kuruluşlarının yürüttüğü çalışmalar da takdire şayan. Engelli vatandaşlarımız için proje üreten onların her zaman yanında olan dernek ve vakıflarımıza teşekkür ediyorum." dedi.

Konuşmaların ardından Türkiye Diyanet Vakfı Muğla Şubesi tarafından temin edilen akülü tekerlekli sandalyeler, Milli Okçu Tuncay Kırbaş ve Mehmet Mustafa Kurt'a teslim edildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Vali Çiçek Engellilerle Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement