Valimiz OSB'de İncelemelerde Bulundu - Son Dakika
Güncel

Valimiz OSB'de İncelemelerde Bulundu

Valimiz OSB\'de İncelemelerde Bulundu

Valimiz Sayın Özdemir Çakacak, Organize Sanayi Bölgesinde faaliyet gösteren işletmelerde incelemelerde bulundu.

28.11.2012 08:53

Valimiz Sayın Özdemir Çakacak'ın Organize Sanayi Bölgesine yaptığı ziyarete, Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, Ticaret ve Sanayi Odası Başkan'ı Müfit Göçen,Bilim Sanayi Teknoloji Müdür vekili M.İlker Arıöz katıldı.

Organize Sanayi Bölgesinde faaliyet gösteren işletmelerde incelemelerde bulunarak yetkililerden bilgiler alan Valimiz Sayın Özdemir Çakacak, işletme sahiplerinin taleplerini dinledi.

Kırşehir OSB yatırmı bulunan iş adamları ile yapmış olduğu görüşmeden mutluluk duyduğunu ifade eden Valimiz Sayın Özdemir Çakacak, İş adamlarının sermayesi ile yatırım yaparak ekonomiye katma değer sağladıklarını söyledi.

Bizler ilin yöneticileri olarak iş adamlarımıza her türlü desteği vermeye hazırız diyen Sayın Valimiz, İlimizin tüm aktörleri ve iş adamlarımızla birlikte hareket ederek Kırşehir'e yeni yatırımların kazandırılması ve mevcut sıkıntıların giderilmesi için birlikte çalışacağız dedi.

Organize Sanayi Bölgesindeki işletmeleri gezen Valimiz Sayın Özdemir Çakacak'ın ziyareti işadamları ile yaptığı görüşme ile sona erdi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Valimiz OSB'de İncelemelerde Bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement