Vefa, İki Markası ile BAU Fuarı'ndaydı - Son Dakika
Güncel

Vefa, İki Markası ile BAU Fuarı'ndaydı

Vefa, İki Markası ile BAU Fuarı\'ndaydı

Vekon, katlanır yaşam üniteleri ile öne çıkarken, Steelife toplu konut projeleri için özellikle Afrika ülkelerinden gelen temsilciler ile buluştu.

22.01.2013 17:26

Dünya ölçeğinde geleceğin trendlerini belirleyen Avrupa'nın en büyük yapı fuarı BAU Fuarı'na Vekon ve Steelife markaları ile katılan Vefa, fuarda büyük ilgi gördü. Vekon, katlanır yaşam üniteleri ile öne çıkarken, Steelife toplu konut projeleri için özellikle Afrika ülkelerinden gelen temsilciler ile buluştu

Almanya'nın Münih şehrinde 14-19 Ocak tarihleri arasında gerçekleşen yapı sektörünün buluşma noktası BAU Fuarı'na katılan Vefa, fuardan yüzü gülerek döndü.

Dünyanın lider mimarlık, yapı ve inşaat malzemeleri fuarı olarak nitelenen BAU Fuarı'na düzenli olarak katılan Vefa, bu yıl fuarda Vekon ve Steelife markaları ile yerini aldı. 46 ülkeden 2 bin 60 firmanın katıldığı fuarda Vefa, ziyaretçilerini B2 holündeki 126 numaralı stantta ağırladı.

Vefa İcra Kurulu Başkanı Turan Koçyiğit, BAU Fuarı'nın katıldıkları iki markaları için de verimli geçtiğini belirtti. Firmaların yeni ürünlerini sergiledikleri ve yeni teknolojilerini açıkladıkları bir fuar olan BAU Fuarı'nda ziyaretçilerin Vefa markalarına yoğun bir ilgi gösterdiğine işaret eden Turan Koçyiğit, ziyaretçiler arasında Hindistan'dan, Afrika ülkelerine ve Güney Kore'ye kadar dünyanın dört bir yanından gelen mimar ve mühendislerin ağırlıkta olduğunu kaydetti.

Steelife, toplu konut projeleri için Afrika ülkeleri ile görüştü

Fuarda yer alan markalardan Steelife ile hafif çelik yapı sisteminin klasik yapı sistemleri ile kıyaslanmayacak derecede yüksek inşaat hızına sahip olduğuna dikkat çektiklerini söyleyen Turan Koçyiğit, fuar ziyaretçilerine hafif çelik yapı sisteminin avantajlarını anlattıklarını kaydetti.

Özellikle Afrika ülkelerinde planlanan toplu konut projeleri için görüşmeler gerçekleştirdiklerine de işaret eden Turan Koçyiğit, "Gabon'da gerçekleştirdiğimiz kentsel dönüşüm projesi galvanizli hafif çelik yapı sisteminin hızı ile ilgili iyi bir örnek teşkil ediyor. Bu sayede özellikle yine aynı coğrafyada planlanan benzer projeler üzerine görüşme imkanı bulduk" dedi.

Vekon'un katlanır yaşam üniteleri dikkat çekti

Vekon'un yeni ürünü olan Süper Pratik Yaşam Üniteleri'ni (SPYÜ) BAU Fuarı ile birlikte dünya arenasında görücüye çıkardıklarını söyleyen Turan Koçyiğit, " Türkiye'de ve dünyada bir ilk olan katlanır çok amaçlı yaşam üniteleri Türkiye'de gördüğü ilgi ve başarısını BAU ile birlikte dünyaya taşıdı" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Vefa, İki Markası ile BAU Fuarı'ndaydı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement