Venezia Mega Outlet'ten Esnafa İş Yeri Açma İmkanı - Son Dakika
Son Dakika Logo
Güncel

Venezia Mega Outlet'ten Esnafa İş Yeri Açma İmkanı

Venezia Mega Outlet\'ten Esnafa İş Yeri Açma İmkanı
09.05.2019 11:14

DHA, (Kurumsal Haber) - Venezia Mega Outlet, küçük girişimcilerin ekonomiye katılması için Çarşı Pazar alanını girişimcilere sunduğunu duyurdu.

İSTANBUL - DHA, (Kurumsal Haber) - Venezia Mega Outlet, küçük girişimcilerin ekonomiye katılması için Çarşı Pazar alanını girişimcilere sunduğunu duyurdu. Küçük sermayelerle iş yeri açma imkanı veren Çarşı Pazar'da kiralanabilir mağazalar 2 bin liradan başlayan rakamlarla yeni yatırımcılarını bekliyor.

Şirketten yapılan yazılı açıklamada, "Özellikle gençler, kadın girişimciler ve kobilerin dekorasyon masrafı olmadan bir mağazaya sahip olmasını sağlayan Çarşı Pazar, brüt 3.870 metrekare olan ticari alanıyla alışveriş merkezinin üst katında konumlanıyor. Bijuteri, kozmetik, aksesuar, tekstil, ev eşyası, elektronik, hediyelik, oyuncak ve gıda gibi birçok farklı sektörden satış noktası bulunuyor. Çeşitliliğin bol olduğu bir pazar alanı yaratan konsept, uygun fiyatlarla esnafı ve halkı bir araya getiriyor" denildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Venezia Mega Outlet'ten Esnafa İş Yeri Açma İmkanı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement