Yaşlı Delikanlıya Büyük İlgi - Son Dakika
Güncel

Yaşlı Delikanlıya Büyük İlgi

Yaşlı Delikanlıya Büyük İlgi

İzmir'in 82 yaşındaki fuarı, görkemli bir törenle açıldı.

30.08.2013 18:54

İzmir'in 82 yaşındaki fuarı, görkemli bir törenle açıldı. Fuarın bu yılki ana teması, EXPO 2020'nin temasıyla örtüştü ve 'sağlık' olarak belirlendi. Sağlık teması, devlet ve özel hastanelerin açtığı standlarda, uzmanlar ziyaretçilere sağlıklı yaşamın yollarını anlatıyor. Fuarın onur konuğu ülkesi, Hint Okyanusu'nun incisi Sri Lanka. Sri Lanka standlarında yöresel kıyafetler içinde genç kızlar ziyaretçilere ülkenin ünlü çayını ikram ediyor.

Onur konuğu il Sinop'u tanıtan standlarda kentin limanı, peyniri, doğal güzellikleri, el sanatları, tarihi ön plana çıkıyor. Geçen yıl bin 90 katılımcının yer aldığı fuarda bu yıl sayı bin 125'e yükseldi. Fuara 60 ülkeden katılımcı geldi. Giriş ücretinin tam 2, öğrenci 1 lira olduğu fuarda, özellikle akşam büyük bir yoğunluk yaşanıyor. Fuarın yeşil alanlarını oyun parkına dönüştüren çocuklar, burada kum boyama ve el işi faaliyetlerinde bulunuyor. Gençler, birbirinden ünlü sanatçıların şarkılarını dinleme ve film izleme imkanına sahip.

Fuarda en büyük ilgiyi motorsiklet standı gördü. 4 bin metrekarelik bir alanda yaklaşık 50 firma birbirinden iddialı modellerini sergildi. Hız tutkunları da bu standları boş bırakmadı.

GÖRÜNTÜ GEÇİLİYOR

Haber: Elif DEMİRCİ, kamera: Yasin TİNBEK İZMİR (DHA)

===========================================================

(Tür: Yurt)

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Yaşlı Delikanlıya Büyük İlgi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement