Yeni Yılın İlk Turisti Almanya'dan - Son Dakika
Güncel

Yeni Yılın İlk Turisti Almanya'dan

Yeni Yılın İlk Turisti Almanya\'dan

Antalya'da 2012 yılının ilk turistleri, Almanya'dan gelen 22 yaşındaki Yasmina Sahran ile 28 yaşındaki Ahmet Shash oldu.

01.01.2012 10:28

Antalya'da 2012 yılının ilk turistleri, Almanya'dan gelen 22 yaşındaki Yasmina Sahran ile 28 yaşındaki Ahmet Shash oldu.

Almanya'nın Köln kentinden havalanan SunExpress firmasına ait yolcu uçağı, yeni yıla dakikalar kala Antalya Havalimanı'na indi. 180 yolculu Boeing 737-800 tipi uçak ile gelen yolcular, pasaport ve bagaj işlemlerinin ardından havalimanında acenta temsilcileri tarafından karşılandı.

Antalya Havalimanı 1'inci Dış Hatlar Terminali'nde karşılanan yolcular arasında 2012 yılının Antalya'ya gelen ilk turistleri, Yasmina Sahran ile Ahmet Shash oldu. Antalya'ya ilk defa geldiklerini belirten genç çift, özellikle yılbaşı tatilini geçirmek için Antalya'yı tercih ettiklerini söyledi. Çift havanın yağmurlu olmasından dolayı biraz üzgün olduklarını, ama gündüzleri sıcak olmasını ümit ettiklerini belirtti. Antalya'da bir hafta tatil yapacak olan 2012'nin ilk turistleri, yeni yılı kutlamak için otellerine geçti. - Antalya

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Yeni Yılın İlk Turisti Almanya'dan - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement