Yeşil Sahaların Güzel Yıldızı - Son Dakika
Güncel

Yeşil Sahaların Güzel Yıldızı

Yeşil Sahaların Güzel Yıldızı

Almanya'da futbol ve modellikteki başarısıyla 'Futbolun Güzeli' olarak tanınan 1207 Antalya Muratpaşa Belediyespor'un transferi Filiz Koç, Kadınlar Futbol 1. Lig'de 4 maçtaki performansıyla göz doldurdu.

11.12.2015 16:39

Almanya'da futbol ve modellikteki başarısıyla 'Futbolun Güzeli' olarak tanınan 1207 Antalya Muratpaşa Belediyespor'un transferi Filiz Koç, Kadınlar Futbol 1. Lig'de 4 maçtaki performansıyla göz doldurdu.

Galatasaraylı eski futbolcu 'Küçük Savaş'ın kızı Filiz Koç, bu sezon transfer olduğu 1207 Antalya Muratpaşa Belediyespor formasıyla 4'üncü maçına çıktı. Kadınlar Futbol 1. Lig'deki Antalya temsilcisinde forma giyen 28 yaşındaki Filiz Koç, Türkiye liglerindeki performansıyla göz doldurdu. Türkiye Kadın A Milli Takım'da da forma giyen Filiz Koç, yeni takımıyla ilk mağlubiyeti yaşadı.

1207 Antalya Muratpaşa Belediyespor'da 13 numaralı forma ile orta sahanın sağında görev alan Filiz Koç, takımının Trabzon İdman Ocağı'na 1-0 yenilerek, liderlik koltuğunu kaybettiği maçta 74 dakika görev aldı. Filiz Koç, maç sonrası üzüntü yaşadı. Yeni takımıyla henüz gol atamayan Filiz Koç, 4 maçta 4 asistle 1207 Antalya Muratpaşa Belediyespor'un galibiyetlerinde önemli rol üstlendi. Performansı ile antrenörünün ilk 11'de vazgeçilmezleri arasında yer alan Filiz Koç, tecrübesiyle de maçta ve antrenmanlarda destek verdiği takım arkadaşlarının kısa sürede beğenisini topladı.

Türkiye'de de kadın futbolunun gelişimine katkı sağlamak, gençlere, çocuklara iyi örnek olmak istediğini anlatan Filiz Koç, her maça kazanmak için çıktığını söyledi. Filiz Koç, televizyon dizisi ya da sinema filmi teklifi gelirse oynamayı istediğini, ancak önceliğinin futbol olduğunu söyledi. - Antalya

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Yeşil Sahaların Güzel Yıldızı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement