Yıldırım Akbulut'un Şaşırtan Değişimi - Son Dakika
Güncel

Yıldırım Akbulut'un Şaşırtan Değişimi

Hakkında üretilen fıkralar ile hatırlanan 79 yaşındaki Eski Başbakan Yıldırım Akbulut'un fiziki görüntüsündeki değişiklik şaşırttı.

24.01.2014 08:25  Güncelleme: 08:28

TBMM Başkanı Cemil Çiçek, eski Meclis Başkanlarına yemek verdi. Yemeğe eski başkanlar Ferruh Bozbeyli, Cahit Karakaş, İsmet Sezgin, Mustafa Kalemli, Hikmet Çetin, Yıldırım Akbulut, Ömer İzgi, Bülent Arınç, Köksal Toptan ve Mehmet Ali Şahin katıldı.

ŞAŞIRTAN DEĞİŞİM

Yemekte yer alan TBMM eski Başkanı ve eski Başbakan 79 yaşındaki Yıldırım Akbulut'un fiziki görüntüsündeki değişiklik şaşırttı. ANAP Genel Başkanı ve Başbakan Turgut Özal'ın, Cumhurbaşkanı seçilerek Çankaya Köşkü'ne çıkmasından sonra ANAP Erzincan milletvekili Yıldırım Akbulut, Başbakan olarak görevlendirilmişti. Akbulut, 1984-1987 yılları arası İçişleri Bakanlığı da yaptı.

MESUT YILMAZ'A YENİLDİ

1987'de TBMM Başkanı seçilen, 9 Kasım 1989'da da Başbakanlığa atanan Akbulut hakkında çok sayıda fıkra üretilmiş, fıkra kitabı bile yazılmıştı. 15 Haziran 1991'deki ANAP Kongresinde Mesut Yılmaz'a yenilerek Genel Başkanlık ve Başbakanlık görevinden ayrılan Akbulut, 2002'de ANAP'tan istifa etti ve Doğru Yol Partisi'nden İstanbul milletvekili adayı oldu, ancak seçilemedi.

Yıldırım Akbulut\'un Şaşırtan Değişimi
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel Yıldırım Akbulut'un Şaşırtan Değişimi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • ÖZGÜR: Bugünkileri görünce sizi bile arar olduk. 25 16 Yanıtla
  • SİVRİDİL: nasrettin hocadan sonra yetişen en iyi fıkra kahramanı 16 6 Yanıtla
  • Ali Köroğlu: Yıllar insanları özellikle fiziki anlamda çok değiştiriyor. Aslında hepimiz değişim içindeyiz. Bunda yadırganacak birşey yok. Sadece bazı şeyler yaparak bunu öteleyebilirsiniz. Ama sonunda kaderimizde var ise hepimiz yaşlanacağız. Herkese sağlık ve mutluluk içinde bir ömür diliyorum. 17 0 Yanıtla

Advertisement