Yılmaz Ulusoy'un En Mutlu Günü - Son Dakika
Güncel

Yılmaz Ulusoy'un En Mutlu Günü

Yılmaz Ulusoy\'un En Mutlu Günü

İşadamı Yılmaz Ulusoy'un çocukları Pınar Ulusoy Şenol, Pelin Ulusoy Tepret ve Mehmet Yılmaz Ulusoy tarafından hazırlanan ve işadamının dostlarının kaleminden anlatıldığı "55.Yılında Yılmaz Ulusoy" adlı kitap, verilen davetle tanıtıldı.

16.02.2013 12:27

İşadamı Yılmaz Ulusoy'un çocukları Pınar Ulusoy Şenol, Pelin Ulusoy Tepret ve Mehmet Yılmaz Ulusoy tarafından hazırlanan ve işadamının dostlarının kaleminden anlatıldığı "55. Yılında Yılmaz Ulusoy" adlı kitap, verilen davetle tanıtıldı.

İşadamı Yılmaz Ulusoy'un çocukları Pınar Ulusoy Şenol, Pelin Ulusoy Tepret ve Mehmet Yılmaz Ulusoy tarafından hazırlanan "55. Yılında Yılmaz Ulusoy" adlı kitap, işadamları, eski bakanlar, milletvekilleri, valiler, sanatçılar, cemiyet hayatının tanınmış simaları ve Ulusoy ailesinin katıldığı etkinlikle tanıtıldı. Aynı zamanda 62'nci yılını da kutlayan Yılmaz Ulusoy, kitabın tantımının 14 Şubat Sevgililer Günü'nde yapılmasının da ayrı bir güzellik olduğunu dile getirdi. Ulusoy, bir akşamda 3 mutluluğu bir arada yaşadığını ve dostlarıyla olmaktan çok duygu dolu olduğunu söyledi. Gelen misafirleri ile tek tek görüşen Ulusoy, uzun uzun sohbet ettiği lise öğretmeninin elini öperek, geldiği için teşekkür etti.

Gecenin sunuculuğunu ise Halit Kıvanç'ın yaptığı davete katılanlar arasında Gönül Yazar, Orhan Gencebay, Sefer Ulusoy, Ayşe Abdik, Şaduman Karanis, Aysel Yığcı, Fatma Avşar, İzzet Günay, Göksel Arsoy, Ümit Tokcan, Hayri Kozakçıoğlu, İsmet Sezgin, İtalyan başkonsolosu Gianluca Alberini, hahambaşı İsak Haleva, Nevzat Ayaz, Türker İnanoğlu, Kadir İnanır, Emel Sayın,Tuncer Kurtiz, İbrahim Polat, Yaşar Okuyan, Cüneyt Arkın, Ali Şen, Faruk Süren, Adnan Şenses, Necdet Ulucan, Orhan Ayhan, Ali Eyüboğlu, İbrahim Bodur, Ali Baransel, Altan Öymen, Atalay Şahinoğlu, Bayraktar Bayraklı, Cemal Safi, Durmuş Uysal, Erdoğan Demirören, Ergun Demirsoy, Ertekin Dinçay, Burhan Akdağ, Orhan Karvar, Muharrem Erdemir, Binnur Sönmez, Tahir Yaman, Mustafa Yıldırım, DSP Genel Başkanı Masum Türker, Mustafa Sarıgül, Salih Keçeci, Muammer Kapucuoğlu, Hüseyin Basusta, Serap Ulusoy, Pınar Ulusoy Şenol, Pelin Ulusoy Tepret, Mehmet Yılmaz Ulusoy, Didem Yılmaztürk Ulusoy, Oğuz Şenol, Turgut Tepret, Kaan Şenol, torunları ve daha birçok tanınmış sima yer aldı. Dostlarının kaleminden kitabını ilk olarak gazeteci Ali Eyüboğlu'na imzalayan Yılmaz Ulusoy, daha sonra diğer konuklara da kitabını imzalayarak mutluluğunu bir kez daha gelen misafirlerle paylaştı.

CÜNEYT ARKIN VE AİLESİ İŞADAMI YILMAZ ULUSOY'U YALNIZ BIRAKMADI

62'nci yaşını, iş hayatında 55'nci yılı ve 14 Şubat Sevgililer Günü'nü aynı anda yaşayan Yılmaz Ulusoy, "Halka hizmet Hakk'a hizmettir. Halka hizmet ibadettir" diyerek çocuklarına şöyle öğüt verdi:

"Çocuklar sevin, verin, okuyun ve çok çalışın. Sizden istediğim, beklediğim sadece budur. Vatana, millete hayırlı birer evlat olun ve aile bütünlüğümüzü koruyun, çalışın. Kalıcı olmak kitap yazmak, ağaç dikmek, okul yaptırmaktır. Hayata sahip çıkın, denizlerimizi temiz tutun, ormanlarımızı koruyun. Tüm hayatınızda benim yaptıklarımı devam ettirmeye çalışın."

Kitabının tanıtım gecesini mutlu bir şekilde tamamlayan Yılmaz Ulusoy, daha sonra ailesi el fotoğraf çektirdi. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Yılmaz Ulusoy'un En Mutlu Günü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement