Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde, Abdullah Öcalan'ın Suriye'den çıkarılışının yıl dönümünü bahane eden bir grup, polise taş, molotofkokteyli ve havaifişeklerle saldırdı.
Terör örgütü PKK'nın elebaşı Abdullah Öcalan'ın Suriye'den çıkarılışının yıl dönümü, BDP ilçe teşkilatı tarafından protesto edildi.
Eski Cezaevi Kavşağı'nda bir araya gelen kalabalık basın açıklamasının ardından yürüyüşe geçti. Bu esnada kalabalık arasında bulunan yüzü maskeli bir grup, Cengiz Topel Caddesi'nde güvenlik önlemi alan polise taş, molotofkokteyli ve havaifişeklerle saldırdı.
Polisin biber gazı ve tazyikli suyla müdahalede bulunduğu grup, ara sokaklara dağıldıktan sonra Yüksekova- Şemdinli karayolunda yeniden toplandı.
Esnafın kepenk kapattığı olaylar halen sürüyor.
Son Dakika › Güncel › Yüksekova'da izinsiz gösteri - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.