Yükselen Değer:Erciyes - Son Dakika
Güncel

Yükselen Değer:Erciyes

Yükselen Değer:Erciyes

Yurt içinde ve yurtdışında ilgi odağı olmaya devam ediyor.

10.06.2013 15:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan Erciyes Kış Sporları ve Turizm Merkezi yurt içinde ve yurt dışında ilgi odağı olmaya devam ediyor.

Erciyes, son olarak kayak tutkunlarının yakından takip ettiği sektörün önde gelen kış turizm dergisi, www.skiinfo.de haber oldu.

Erciyes'ten büyük bir övgüyle bahsedilen haberde Erciyes'in kış turizminin yükselen değeri olduğuna vurgu yapıldı.

ŞAMPİYONLAR ERCİYES'İ TERCİH EDİYOR

Kış aylarında aşırı yoğunluk yaşayan ve verimli bir kış sezonu geçiren Erciyes Kış Sporları ve Turizm Merkezi, yaz aylarında da düzenlenen yaz spor aktiviteleriyle dolmaya devam ediyor.

Son olarak Konya Torku Şeker Bisiklet Takımı, 25-28 Haziran tarihinde Mersin'de yapılacak olan Akdeniz Oyunları ile 2 Temmuz tarihinde başlayacak ve14 gün sürecek Çin Bisiklet Turnuvası'na Erciyes'te antrenman yaparak hazırlanıyor.

Takım antrenörü Mehmet Şafakçı gözetiminde çalışan takımda 49. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu'nun Şampiyonu Mustafa Sayar da bulunuyor.

Antrenmanlar sayesinde Erciyes'i görme fırsatı bulduklarını belirten Antrenör Mehmet Şafakçı, Büyükşehir Belediyesi'nin Erciyes Dağı'na muhteşem tesisler yaptığını söyledi. Şafakçı, bundan sonraki antrenmanlarını sürekli Erciyes Dağı'nda yapmak istediklerini belirterek Erciyes'in önümüzdeki yıl Türkiye Gençler ve Büyükler Bisiklet Şampiyonası'na ev sahipliği yapılabileceğini kaydetti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Yükselen Değer:Erciyes - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement