'Yükselen Liderlik' Ödülü - Son Dakika
Güncel

'Yükselen Liderlik' Ödülü

\'Yükselen Liderlik\' Ödülü

Acıbadem Mobil Sağlık, 2009-2012 yılları arasında mobil sağlık alanında Avrupa'nın en hızlı büyüyen şirketi oldu.

26.12.2012 13:59

Acıbadem Mobil Sağlık'a Avrupa'dan 'Yükselen Liderlik' Ödülü Geldi

Şirketlerin bölgesel ve global pazarlarda yaptıkları sıra dışı başarıları ve üstün performansları değerlendiren ve ödüllendiren bağımsız İngiliz kuruluşu 'Frost & Sullivan', bu sene (Avrupa Birliği Yükselen Liderlik (2012 Pan European Growth Leadership'2012) ödülü için, Türkiye'den Acıbadem Mobil Sağlık'ı seçti. Acıbadem Mobil Sağlık, 2009 – 2012 yılları arasında mobil sağlık alanında Avrupa'nın en hızlı büyüyen şirketi olarak kayıtlara geçti.

5 Aralık gecesi İngiltere'nin başkenti Londra'da düzenlenen ödül törenine katılarak ödülünü teslim alan Acıbadem Mobil Sağlık Genel Müdürü Dr. Özgür Turgay, Türkiye'ye kazandırdıkları bu ödül ile gurur ve mutluluk duyduğunu dile getirdi.

Şirket kazancı, kurulduğu günden beri %80'lerin üzerinde olan büyüme oranı ve Mobil Sağlık alanında imza attığı birçok ilkle ülkemizin sektöründeki lideri Acıbadem Mobil Sağlık'ın bu başarısı Avrupalıların da gözünden kaçmadı. İngiltere'nin bağımsız kuruluşu Frost & Sullivan tarafından düzenlenen ve sadece sektördeki "en iyiler"e verilen 2012 Pan European Growth Leadership (Avrupa Birliği Yükselen Liderlik) ödüllerine, gösterdiği liderlikle dünyaya örnek olan Acıbadem Mobil Sağlık değer görüldü.

Sektörde yapılan son gelişmelere ve analizlere dayanarak sınıfının en iyilerini seçen Frost & Sullivan, değerlendirmesinde kurulduğu günden bugüne etkileyici bir büyüme oranına sahip olan Acıbadem Mobil Sağlık'ı, 2009 – 2012 yılları arasında mobil sağlık alanında Avrupa'nın en hızlı büyüyen şirketi olarak kayıtlara geçirdi. Koruyucu ve iyileştirici sağlık hizmetlerini mobil olarak hastane dışına taşıyan ve Türkiye'yi gerçek anlamda 'Mobil Sağlık' kavramı ile tanıştıran Acıbadem Mobil Sağlık, alanındaki liderliğini böylece dünyaya kanıtlamış oldu. Başarısını aynı şekilde devam ettirmekte kararlı olan Acıbadem Mobil Sağlık, 2012 sonunda kazancını ikiye katlamayı hedefliyor.

Frost & Sullivan Sağlık Araştırma Analistleri, "İyi belirlenen bir strateji ve etkili yönetim becerileri sayesinde Acıbadem Mobil Sağlık, bu yeni gelişen pazarda gözle görülür bir başarı ve büyüme elde etti. Şirketin başarısının merkezinde sınıfının en iyi hizmetleriyle desteklenmiş etkili finans yönetimi ve pazarlama kampanyaları bulunuyor." dedi.

Acıbadem Mobil Sağlık'ın sağlık alanında böyle değerli bir ödüle layık görülmesinin ardından Acıbadem Mobil Sağlık Genel Müdürü Dr. Özgür Turgay, duyduğu onur ve mutluluğu şu sözleriyle dile getirdi; "Acıbadem Mobil Sağlık olarak yaşlanan nüfusun kaliteli hayatlar sürmesi için gerekli hizmetleri ve teknolojileri geliştirmeyi en büyük önceliğimiz olarak görüyoruz. Bu doğrultuda çok ciddi Ar-Ge çalışmaları gerçekleştiriyoruz. İnsanların daha kaliteli ve uzun bir yaşam sürmesini sağlayacak birçok program üzerinde de çalışmalarımız devam ediyor. Bu ödül bizim bu yoldaki çalışmalarımıza daha da şevkle sarılmamızı sağlayacak."

Frost & Sullivan, şirketlerin çeşitli bölgesel ve global pazarlarda yaptıkları sıra dışı başarılarını ve liderlik, teknolojik yenilikler, müşteri hizmetleri, stratejik ürün geliştirme gibi alanlardaki üstün performanslarını baz alarak, sektörün ''en iyileri''ni seçiyor.

Acıbadem Mobil Sağlık'ı Ödüle Götüren Farkları ve Hizmetleri:

Acıbadem Mobil Sağlık, Mobil Sağlık alanında Acil Sağlık Hizmetleri, Evde ve İşyerinde Mobil Sağlık Hizmetleri, Dahiliye Muayene, Medikal Koçluk, Teletıp gibi çeşitli alanlarda geniş hizmetler veriyor. Kişilerin eskiden hastanede bile günler süren işlemler sonucu alabildiği Check-up' tan laboratuvar tetkiklerine, psikolojik danışmanlıktan fizik tedavi hizmetlerine kadar birçok sağlık hizmetini artık bulundukları yerden alabilir hale getiren Acıbadem Mobil Sağlık, aynı zamanda 2008 yılında Türkiye'de ISO 9001:Kalite Kontrol sertifikası almayı başaran ilk Mobil Sağlık firması.

Şirketin başarılı iş modeli, kullandıkları üyelik sistemine dayanıyor. Yetenekli ve uzman bir kadroya sahip Medikal Çağrı Merkezi, bünyesinde bulunduğu Acıbadem Mobil Sağlık'ın binlerce bireysel, yüz binlerin üzerinde de kurumsal üyesi olmasında çok büyük rol oynuyor. Acıbadem Mobil Sağlık'ın medikal çağrı merkezi, üyelere yüksek kalitede 7/24 Acil Sağlık ve Medikal Koçluk hizmetleri sunarken, evde ve işyerinde verilen mobil sağlık hizmetlerinin de tüm operasyonunu yönetiyor.

Aynı zamanda etkili pazarlama kampanyaları, bankalar, perakende şirketleri ve özellikle telekom şirketleriyle yaptığı işbirlikleri ile de adından söz ettiren Acıbadem Mobil Sağlık, bu işbirlikleri ile kapsadığı alanları genişleterek daha fazla insana farklı ihtiyaçlara yönelik mobil sağlık hizmetleri sunmayı başarıyor. Örneğin, Türk Telekom ile yapılan işbirliği sonucu, Acıbadem Mobil Sağlık, medikal çağrı merkezi vasıtasıyla yüz binin üzerinde kişiye 'Medikal Koçluk' hizmeti sundu.

Acıbadem Mobil Sağlık, tüm bu hizmetleri ile son 3 yılda en yüksek bileşik büyüme oranına ulaşarak Frost & Sullivan'ın Yükselen Liderlik Ödülüne layık görüldü.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 'Yükselen Liderlik' Ödülü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement