Zaman Gazetesi'nin Silivri Hassasiyeti Duygulandırdı - Son Dakika
Güncel

Zaman Gazetesi'nin Silivri Hassasiyeti Duygulandırdı

Zaman Gazetesi\'nin Silivri Hassasiyeti Duygulandırdı

Nereden nereye

06.01.2015 10:14

Silivri'deki mahkumlara yönelik Zaman Gazetesi ve paralel yapının diğer yayın organları şefkat kokan haberlere imza atmaya başladı.

Yıllardır Silivri Cezaevi'nin 'konfor'unu sorgulamayan paralel yapının medyası, paralel yapıya yönelik operasyonların ardından ilginç haberlere imza atmaya başladı.

Dün Zaman Gazetesi'nde ve paralel yapının diğer yazılı ve görsel yayın organlarında çıkan haberde, Silivri Cezaevi'ndeki tutukluların battaniyesizlikten üşütüp hasta oldukları iddia edildi.

Basın açıklaması yapan Avukat Kemal Şimşek, Silivri Cezaevi'nde tutukluların battaniye ve ısıtıcı taleplerinin karşılanmadığını, güvenlik tedbirlerinin uygulanması sırasında zalimane, insanlık dışı ve aşağılayıcı davranışlarda bulunulduğunu iddia etti, suç duyurusunda bulunacaklarını belirtti.

Bu iddiaları Zaman gazetesi hem basılı gazeteden hem de internet sitesinden köpürterek verdi, paralel yapının televizyonları söz konusu iddiaları gün boyunca sürekli olarak ekranda döndürdü.

SİLİVRİ ERGENEKON'LA ÖZDEŞLEŞMİŞTİ

Paralel yapının polisleri ve yargı mensupları Ergenekon operasyonunu yürüttüğü sırada, Silivri'de bulunan tutukluların 'konfor'uyla ilgili paralel medyada olumsuz tek satır haber yer almamıştı.

Samanyolu Yayın Grubu Başkanı Hidayet Karaca'nın Silivri'ye girişiyle birlikte paralel medyanın insan hakları ve özgürlüklerini hatırlaması "manidar" olarak yorumlandı.

GEÇEN YIL ULUSAL KANAL, BU YIL SAMANYOLU TV

Sosyal medyada ise, daha önce Ulusal Kanal'da, Halk TV'de görülen Silivri haberlerinin Samanyolu TV'de görülmeye başlanması "nereden nereye" yorumlarıyla karşılandı.

Kaynak: AA - AkHaber.com

Son Dakika Güncel Zaman Gazetesi'nin Silivri Hassasiyeti Duygulandırdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement