Zirvede Enduro Şovu - Son Dakika
Güncel

Zirvede Enduro Şovu

Zirvede Enduro Şovu

Antalya'nın Kemer İlçesi'nde bu yıl 4'üncüsü gerçekleştirilecek Red Bull Sea to Sky Enduro Yarışı'nın tanıtım kokteyli, 2365 metre zirvedeki Tahtalı Dağı'nda düzenlendi.

26.09.2013 17:29

Antalya'nın Kemer İlçesi'nde bu yıl 4'üncüsü gerçekleştirilecek Red Bull Sea to Sky Enduro Yarışı'nın tanıtım kokteyli, 2365 metre zirvedeki Tahtalı Dağı'nda düzenlendi. Kokteyle katılan dünyaca ünlü enduro sporcuları, motosikletleriyle şov yaptı.

Kemer Enduro Motosiklet Kulübü tarafından düzenlenen ve dünya ekstrem enduro motosiklet yarışları arasında yer alan Uluslararası Red Bull Sea To Sky Enduro Yarışı, 27- 29 Eylül'de Kemer'de yapılacak. Yarış öncesinde yarışın bitiş noktası olan Tahtalı Dağı'nın zirvesindeki Olimpos Teleferik'te kokteyl düzenlendi. Kokteyle, Kemer Kaymakamı Bayramali Köse, Kemer Belediye Başkanı MHP'li Mustafa Gül, Kemer Turistik İşletmeciler ve Otelciler Birliği (KETOB) Başkanı Tayyar Gül, Kemer Enduro Motosiklet Kulübü Başkanı Semih Özdemir, Red Bull Spor İlişkileri Müdürü Çağdaş Balıbeyoğlu ile sporcular katıldı.

25 ÜLKEDEN 150 SPORCU KATILACAK

Kokteylde konuşan Semih Özdemir, deniz seviyesinden başlayan, motosiklet yarışçılarının doğa şartlarına ve birbirlerine karşı mücadelelerine sahne olan yarışın, Antalya'nın spor organizasyonları içerisinde bir marka haline geldiğini vurguladı. Özdemir, yarışmaya, 25 ülkeden dünyanın en iyi ekstrem enduro yarışçılarının da aralarında bulunduğu toplamda 150 motosiklet yarışçısının katılacağını kaydetti.

TÜRKİYE'NİN ADINI DUYURACAK

Red Bull Spor İlişkileri Müdürü Çağdaş Balıbeyoğlu ise dünyanın birçok ülkesinden sporcuların katıldığı organizasyonun önemine değinerek, amaçlarının Türkiye'nin adını duyurmak olduğunu kaydetti.

Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül ise büyük bir organizasyona imza atıldığını, Kemer'in tanıtımına büyük bir katkı yaptığını vurguladı.

SPORCULAR ŞOV YAPTI

Konuşmaların ardından Tahtalı Dağı'ndaki parkura çıkan dünyanın en iyi enduro sporcuları, burada protokol üyelerine ve turistlere şov yaptı. Zirveden yaklaşık 50 metre aşağıya inen sporcular, dik yamaçlarda zaman zaman yürekleri ağza getirdi. Büyük bir ilgiyle izlenen motosiklet gösterisinin ardından kokteyl sona erdi. Bazı turistler sporcularla hatıra fotoğrafı çektirdi.

Red Bull Sea to Sky Enduro Yarışı'nın plaj etabı, yarın saat 16.00'da Kemer'deki Kındıl Plajı'nda başlayacak.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Zirvede Enduro Şovu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement