10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü - Son Dakika
Güncel

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü

Afyonkarahisar Valisi Mustafa Tutulmaz, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla kentteki basın mensuplarıyla bir araya geldi.

10.01.2018 12:16

Afyonkarahisar Valisi Mustafa Tutulmaz, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla kentteki basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Termal bir otelde düzenlenen kahvaltılı programda konuşan, Vali Tutulmaz, gazetecilik mesleğinin büyük fedakarlık örneği olduğunu söyledi.

Tutulmaz, gazeteciliğin zor ve meşakkatli olduğunu dile getirerek, şunları kaydetti:

"Gazeteci, bir taraftan toplumu bilgilendirme görevini yapacak, bir taraftan da rızkını kazanacak. Her iki olgu arasında ince bir sınır var. Bu sınırı iyi kuramazsak, zaman içerisinde farklı sorunlara neden olabiliyor. İşte oradaki tarafsızlık ve ilkeli olmasına da zaman zaman sıkıntılar yaratmaktadır. Bu konuda da Afyonkarahisar'daki gazeteciler, çok ilkeli ve tarafsız bir şekilde mesleklerini icra ettiğini görüyoruz."

Meslek ahlakının ön planda tutulmasına dikkat çeken Vali Tutulmaz, kentte görev yapan basın mensuplarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutladı.

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu da düzenlen programa video mesajla katılarak, Afyonkarahisar'daki basın mensuplarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü tebrik etti.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement