15 Nisan'da Bazı Yollar Araç Trafiğine Kapatılacak - Son Dakika
Yerel

15 Nisan'da Bazı Yollar Araç Trafiğine Kapatılacak

Dünya Biyologlar Derneği'nce yapılacak açık hava toplantısı nedeniyle Toros Sokak-Celal Bayar Bulvarı-Sıhhiye Köprüsü üzeri-Mehmet Rauf İnan Sokağı ile Abdi İpekçi Parkı ve çevresi, 15 Nisan'da zaman zaman araç trafiğine kapatılacak.

12.04.2012 18:28

Dünya Biyologlar Derneği'nce yapılacak açık hava toplantısı nedeniyle Toros Sokak- Celal Bayar Bulvarı-Sıhhiye Köprüsü üzeri- Mehmet Rauf İnan Sokağı ile Abdi İpekçi Parkı ve çevresi, 15 Nisan'da zaman zaman araç trafiğine kapatılacak.

Ankara Emniyet Müdürlüğü Basın ve Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamada, Dünya Biyologlar Günü münasebetiyle Biyolaglar Derneği'nce 15 Nisan'da 12.30-14.30 saatleri arasında bir açık hava toplantısı yapılacağı bildirildi.

Toplantı nedeniyle aynı gün saat 11.30'da Toros Sokak'ta toplanmak suretiyle Celal Bayar Bulvarı'na takiben Abdi İpekçi Parkı'na kadar yürüyüş yapılacağı kaydedilen açıklamada, Toros Sokak-Celal Bayar Bulvarı-Sıhhiye Köprüsü üzeri-Mehmet Rauf İnan Sokağı ile Abdi İpekçi Parkı ve çevresinin zaman zaman araç trafiğine kapatılacağı ifade edildi.

- ANKARA

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel 15 Nisan'da Bazı Yollar Araç Trafiğine Kapatılacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement