2015 Yılının İlk Gününe Damgasını Vurdu - Son Dakika
Güncel

2015 Yılının İlk Gününe Damgasını Vurdu

Aşk şarkılarının eşsiz yorumcusu Ferhat Göçer, yılbaşı gecesi The Savoy Ottoman Palace Kıbrıs'ta sahne aldı.

03.01.2015 09:27

Kıbrıs'ın merkezi Girne'de adeta Osmanlı Saraylarında konaklama hissi veren The Savoy Ottoman Palace da yılbaşı gecesi romantik şarkıların usta yorumcusu Ferhat Göçer sahne aldı.

Yılbaşı gecesinin sürprizi Selda Alkor

Yılbaşı gecesine özel verilen konserine dillerden düşmeyen şarkıları ile seslendiren Ferhat Göçer, Türk sinemasının 100. Yılını Selda Alkor ile "Senede Bir Gün" şarkısıyla düet yaparak kutladı.

2014'ü yoğun ve tempolu geçiren Göçer; "2014'te memleketimizde yaşanan tüm sıkıntılara rağmen çocuklarım ve ailemle beraber mutlu bir yıl geçirdim" dedi.

Benim için farklılık oldu

2014 yılının kendisi için en büyük farklılığı da spor dünyasında yönetici olarak yer almak oldu diyen sanatçı Sarıyer Spor'da yaşadığı tecrübeye de değindi ve "benim için çok büyük bir farklılık ve tecrübe oldu "sözleri ile özetledi.

Ferhat Göçer'in yeni albümü 2015 yılının Nisan ayında çıkıyor

Çıkaracağı albümün heyecanını yaşadığını ifade eden sanatçı yeni albümünde "Git" ve "Üzüm" gibi çok sevilen şarkıların bestecisi Zeki Güner'in şarkılarını seslendirecek. Usta seslerin ve yorumcularını şarkılarının yanı sıra kendi bestelerine de yer vereceğini sözlerine ekleyen Göçer sıkı bir çalışma ve çok titiz bir proje olacağını da söyledi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 2015 Yılının İlk Gününe Damgasını Vurdu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement