8. Gazipaşa Çekirdeksiz Nar Festivali'ne Doğru - Son Dakika
Güncel

8. Gazipaşa Çekirdeksiz Nar Festivali'ne Doğru

Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün unvanı "Gazipaşa" isminin ilçeye verilişinin yıl dönümü dolayısıyla "Gazipaşa Çekirdeksiz Nar Festivali" düzenlenecek.

03.10.2017 21:01

Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün unvanı "Gazipaşa" isminin ilçeye verilişinin yıl dönümü dolayısıyla "Gazipaşa Çekirdeksiz Nar Festivali" düzenlenecek.

Bu yıl 8'incisi düzenlenecek festival kapsamında hazırlıklara başlandı. Çalışmalar çerçevesinde, Gazipaşa Belediye Başkan yardımcıları Semra Yalçın Bilgiç ve Adem Kaya, Gazipaşa Kaymakamlığı Yazı İşleri Müdürü Tan Doğan, İlçe Tarım Müdürü Nazan Durak Özçelik, Gazipaşa Esnaf Odası Başkanı Mustafa Köse, Gazipaşa Ziraat Odası Başkanı Yusuf Çelik ve Gazipaşa Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı Mustafa Şahin'den oluşan bir komisyon kuruldu.

Başkan Yardımcısı Bilgiç, yaptığı açıklamada, festivalde bu yıl köklü değişiklikler yapacaklarını belirterek, etkinliğin tam anlamıyla bir festival olarak geçmesi için çaba sarf ettiklerini söyledi.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün unvanının ilçeye verilişinin yıl dönümü vesilesiyle festival düzenleyeceklerini vurgulayan Bilgiç, şunları kaydetti:

"Festivalin yerini bu yıl Atatürk Parkı olarak belirledik. Hava şartları el vermediği takdirde festival alanını, her zamanki yerine fuar alanına alacağız. 20 Ekim'de kortej yürüyüşüyle başlayacak festivalimizi birçok yarışma ve etkinlikle renklendirmeyi amaçladık. İki gün sürecek festivalimizin ilk gününde yerel sanatçılarımızın konseri olacak. İkinci gün ise sürpriz sanatçılarla konser devam edecek."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel 8. Gazipaşa Çekirdeksiz Nar Festivali'ne Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement