Aa Fotoğraflarıyla 81 İlde "15 Temmuz" Sergisi - Son Dakika
Güncel

Aa Fotoğraflarıyla 81 İlde "15 Temmuz" Sergisi

Edirne Valiliği himayesinde, Kültür ve Turizm İl Müdürlüğü ile Anadolu Ajansı (AA) Edirne Bölge Müdürlüğünün iş birliğiyle düzenlenen "15 Temmuz Destanı" fotoğraf sergisi açıldı.

15.07.2017 21:42

Edirne Valiliği himayesinde, Kültür ve Turizm İl Müdürlüğü ile Anadolu Ajansı (AA) Edirne Bölge Müdürlüğünün iş birliğiyle düzenlenen "15 Temmuz Destanı" fotoğraf sergisi açıldı.

Selimiye Meydanı'ndaki Fatih heykeli önünde düzenlenen açılış töreni öncesi, Edirne Valiliği mehter takımı konser verdi.

AA Edirne Bölge Müdürü Salih Baran da Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz darbe girişimi sırasında AA foto muhabirleri tarafından çekilen yaklaşık 40 fotoğrafın yer aldığı sergiyle ilgili katılımcılara bilgi verdi.

Sergiyi, Edirne Valisi Günay Özdemir, Vali Yardımcıları Beyazıt Tanç ve Mustafa Karslıoğlu, Edirne Jandarma Komutanı Kamuran Ersan, Edirne Emniyet Müdürü Armağan Adnan Erdoğan, Trakya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, Kültür ve Turizm İl Müdürü Ahmet Hacıoğlu, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Serhat Ocak, Edirne Milli Eğitim Müdürü Hakan Cırıt, Basın İlan Kurumu Edirne Müdürü Ebubekir Günel, Edirne Basın Halkla İlişkiler Müdürü Ender Aydın ve çok sayıda vatandaş gezdi.

Sergiyi çocuklarıyla gezen Fatma Elmas, üç çocuğu olduğunu ve ne zaman olursa olsun vatan için sokağa çıkacağını söyledi. Sergiyi gezdiğinde o geceyi hatırladığını belirten Elmas, vatan için her zaman hazır olduklarını belirtti.

Kerem Peremiç ise o gece insanların iman gücüyle sokağa çıktığını dile getirdi.

Sergi yarın da Saraçlar Caddesi'ndeki Atatürk Anıtı önünde gezilebilecek.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Aa Fotoğraflarıyla 81 İlde '15 Temmuz' Sergisi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement