Acun Ilıcalı, Erdem Ekşioğlu'nun Sakatlanarak Survivor'a Devam Edemeyeceğini Duyurdu - Son Dakika
Magazin

Acun Ilıcalı, Erdem Ekşioğlu'nun Sakatlanarak Survivor'a Devam Edemeyeceğini Duyurdu

Survivor 2019 tüm hızıyla devam ederken, Acun Ilıcalı yeni katılan yarışmacı Erdem Ekşioğlu'nun sakatlanarak yarışmaya devam edemeyeceğini duyurdu.

11.02.2019 10:37  Güncelleme: 12:02

Survivor'da yaşanan kötü bir olayı duyuran Acun Ilıcalı, daha önce böyle bir durumla karşılaşmadığını belirterek Türkiye takımındaki ayrılığı açıkladı.

YARIŞMACILAR KIYASIYA MÜCADELE VERİYOR

Türkiye ve Yunanistan yarışmacıları büyük bir mücadele sergiliyor. Bu mücadeleler sırasında yarışmacılar da zorluklarla uğraşıyor. Bunun neticesinde de sakatlıklar yaşanabiliyor. Survivor'un dün yayınlanan bölümünde Acun Ilıcalı, sakatlık sebebiyle yarışmaya veda eden ismi açıkladı.

Acun Ilıcalı, <a class='keyword-sd' href='/erdem-eksioglu/' title='Erdem Ekşioğlu'>Erdem Ekşioğlu</a>'nun Sakatlanarak Survivor'a Devam Edemeyeceğini Duyurdu

TALİHSİZLİK OLARAK ADLANDIRDI

Acun Ilıcalı, Survivor 2019'a yeni katılan yarışmacı Erdem Ekşioğlu'nun çıktığı ilk oyunda sakatlanmasının ardından ada konseyinde açıklamalarda bulundu. Erdem Ekşioğlu'nun sakatlık sebebiyle ayrılığını duyuran Acun Ilıcalı, talihsizlik olarak adlandırdığı bu durumu şöyle açıkladı:

'Talihsizlikler bizim için de geçerli olmaya başladı. Yunanlılar yarışmacılarını kaybetti. Onlara yeni yarışmacılar gelecek. Ancak bizim takım için de kötü haberimiz var. Erdem sakatlığından dolayı Survivor'a devam edemeyecek. Çok talihsiz bir olay. Başıma böyle bir şey gelmedi. Birinci oyunda sakatlandı.

Acun Ilıcalı, Erdem Ekşioğlu'nun Sakatlanarak Survivor'a Devam Edemeyeceğini Duyurdu

TAKIMA YENİ İSİM KATILACAĞINI DUYURDU

Erdem Ekşioğlu'nun ayrılığı hem Türk hem de Yunan yarışmacıları üzerken, Acun Ilıcalı takıma yeni bir isim katılacağını duyurdu.

Acun Ilıcalı, Erdem Ekşioğlu'nun Sakatlanarak Survivor'a Devam Edemeyeceğini Duyurdu
Acun Ilıcalı, Erdem Ekşioğlu\'nun Sakatlanarak Survivor\'a Devam Edemeyeceğini Duyurdu

Son Dakika Magazin Acun Ilıcalı, Erdem Ekşioğlu'nun Sakatlanarak Survivor'a Devam Edemeyeceğini Duyurdu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (15)

  • YAYINDAN KALDIRIN ŞU İĞRENÇLİĞİ: Bu adama kim bu cüreti veriyor anlamadım . Sen kimsin ki türkiye yunanistan programı hazırlıyorsun . Kazananlar türkiye diye bağırıyor. Biz bayrak için yarışıyoruz diyor . Rtük buna nasıl izin veriyor , hükümet buna nasıl göz yumuyor. Birisi kanalında programdan kazanıyor , yarışmacı para kazanıyor sonra türkiye için diye bağırıyor. Bu insanların kuıtsalları ile ugraşmayın hemen yayından kaldırılmalı . Türkiye, vatan , bayrak kimsenin menfaat sağlayacağı değil, uğrunda can verilecek kutsallardır 25 9 Yanıtla
  • vahvatanim: sabah aksam acun...yüz vermeyin su adama yahu 7 7 Yanıtla
  • .: Şahsen izlemiyorum.mutluyum. 8 0 Yanıtla
  • Memleketim: Habere bak izaya gel. 7 0 Yanıtla
  • Kzk: Acunun bittiği yıl 2019 2 5 Yanıtla
    WTF: İNANIRMISIN HER YIL HER SEZON AYNISI DENİLİYOR 3 0
  • kamill: Şeymayı yarıştır yeni yarışmacı olarak sakatlanırsa sende kurtulursun bizde :) 5 2 Yanıtla
  • kübra: daha önce merve ve sahra vardı onlar gelsinler baya çok çalışkanlardı 2 4 Yanıtla
  • YAYINDAN KALDIRIN ŞU İĞRENÇLİĞİ: BAKSEN : Senin yaşamadığın devirde değil sanırım . Sana bunlar normal geliyorsa sanırım aynı devirde değilde , aynı evrende bile yaşamıyoruz. 3 2 Yanıtla
  • bk: çokta fi fi 4 1 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement