Adıyaman'da 99 Kursiyer Sertifika Aldı - Son Dakika
Yerel

Adıyaman'da 99 Kursiyer Sertifika Aldı

Adıyaman\'da 99 Kursiyer Sertifika Aldı

Adıyaman Gençlik ve Spor Müdürlüğü Tarafından 2007 Yılı İçersinde Açılan 11 Branştaki Kurs Arasında, Biten 4 Kursun Kursiyerlerine Geniş Katılımlı Sertifika Töreni Düzenlendi.

02.11.2007 14:09

Adıyaman Gençlik ve Spor Müdürlüğü tarafından 2007 yılı içersinde açılan 11 branştaki kurs arasında, biten 4 kursun kursiyerlerine geniş katılımlı sertifika töreni düzenlendi.

Adıyaman Gençlik ve Spor Müdürlüğü'ne bağlı Gençlik Merkezi tarafından açılan; İngilizce, diksiyon, satranç ve model uçak kursunu başarıyla tamamlayan 99 kursiyere başarı sertifikası verildi. Gençlik Merkezi ritim sanatçıları tarafından sertifika töreni öncesi Türk Halk Müziği parçaları seslendirerek, davetlilere eğlenceli dakikalar yaşattılar.

Sertifika töreni öncesi konuşan Vali Halil Işık, devlet olarak eğitim faaliyetlerine önem verildiğini belirterek, "Örgün eğitimin yanında yaygın eğitime de büyük önem vererek toplumu yetiştirmeye çalışıyoruz. Kursa katılan kişilerin dünden daha becerikli olmalarının mutluluğunu yaşıyoruz. Gelişmiş ülkelere baktığımızda eğitim ve ekonominin yanında sporda da başarılı olduklarını görüyoruz. Gelişmişlik göstergeleri sporda da oluyor" dedi.

Milli Eğitim Müdürü Abdulgaffur Büyükfırat ise sporun önemine dikkat çekerek, "Sağlık, mutluluk ve başarı spordan geçer. Yüreği spor ve sevgiyle dolu öğrenciler başarılı olurlar. Eğitim sadece okulda verilen eğitimden ibaret olmayıp; hayatın her aşamasında vardır. Spor eğitimle birleştiği zaman, öğrenciler ailesine, bayrağına ve vatanına sahip çıkan nesiller yetişir" şeklinde konuştu.

Gençlik ve Spor Müdürü Seyit Ahmet Bağcı da 2007 yılı içersinde 11 branşta kurs düzenlendiğini, bu kurslardan 7 kursun devam ettiğini diğer 4 kursun bittiğini söyledi.

Gençlik Merkezi'nde düzenlenen sertifika törenine Vali Halil Işık, Jandarma Garnizon Komutanı Kıdemli Albay Dursun Ertuğrul, Belediye Başkan Vekili Mehmet Durmuş, Adıyaman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Gündüz, Milli Eğitim Müdürü Abdulgaffur Büyükfırat, Gençlik ve Spor İl Müdürü Seyit Ahmet Bağcı, Vali Yardımcısı Ümit Şeref Kayacan, sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve kursiyerler katıldı.

(AA-ST-Y)

02.11.2007 13:52 TSİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Adıyaman'da 99 Kursiyer Sertifika Aldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement