Ağabeyi kaza geçirdi, olay yerine gelen kardeşi yedek lastiği almaya çalıştı - Son Dakika
3.Sayfa

Ağabeyi kaza geçirdi, olay yerine gelen kardeşi yedek lastiği almaya çalıştı

Antalya'da, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği araç takla atarak durabildi. Sürücü, emniyet kemeri sayesinde kazadan yara almadan kurtuldu. Olay yerine gelen sürücünün kardeşi ise abisinin yaşadığı şoka aldırış etmeden 'kaybolur' endişesiyle araç içindeki yedek lastiği almaya çalıştı.

19.07.2020 01:08  Güncelleme: 14:14

Antalya'da, takla atan otomobil sürücüsü Mustafa Elciler, emniyet kemeri sayesinde yara almadan kurtulurken olay yerine gelen kardeşi ise kaybolacağı gerekçesiyle aracın yedek lastiğini almak istedi. Polisin ikazıyla lastiği bırakan kişi, olay yerinden uzaklaştı.

Kaza, saat 23.30 sıralarında Muratpaşa ilçesi 100. Yıl Bulvarı üzerinde meydana geldi. Mustafa Elciler yönetimindeki 07 PY 100 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini yitirmesi sonucu refüje çarparak takla attı. Yaklaşık 10 metre sürüklenen otomobil ters şekilde durabildi.

Ağabeyi kaza geçirdi, olay yerine gelen kardeşi yedek lastiği almaya çalıştı

TEDBİR AMAÇLI HASTANEYE KALDIRILDI

Kaza sırasında emniyet kemeri takılı olan sürücü Mustafa Elciler yara almazken çevredekiler duruma hemen müdahale ederek sürücüyü dışarıya çıkardı. Mustafa Elciler, ihbarla gelen sağlık ekiplerince tedbir amaçlı hastaneye kaldırıldı.

YEDEK LASTİĞİ ALMAYA ÇALIŞTI

Kazanın ardından olay yerine gelen sürücünün ismi öğrenilemeyen kardeşi ise takla atan otomobilden kaybolacağı gerekçesiyle yedek lastiği almaya çalıştı. Trafik polislerinin ikazıyla lastiği yerine bırakan kişi, kaza yerinden uzaklaştı.

"KURTULDUĞUNA ŞÜKRETSİN"

Önlerinde ilerleyen otomobilin trafikte hızlı şekilde seyrettiğini iddia eden görgü tanığı Ahmet Özdemir, "Araç hemen önümde refüje çarparak takla attı. Kurtulduğuna şükretsin. Çünkü çok büyük bir kaza geçirdi. Kazayı görünce hemen yardımcı olduk. İlk müdahaleyi yaptıktan sonra aracın kontağını kapattık. Sürücünün durumu iyi, burnu bile kanamadı. Allah korudu" dedi.

Ağabeyi kaza geçirdi, olay yerine gelen kardeşi yedek lastiği almaya çalıştı
Kaynak: DHA

Son Dakika 3.Sayfa Ağabeyi kaza geçirdi, olay yerine gelen kardeşi yedek lastiği almaya çalıştı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (10)

  • fuqara: o lastiğin içi boş değildir....... 3 0 Yanıtla
  • NedenOlmasın: Ayasofya Cuma günleri Camii, Pazar günleri Klise ve diğer günlerde de müze olarak kullanılarak dünyada örnek olacak bir ilk gerçekleştirilsin bence. Neden olmasın ki. 1 1 Yanıtla
  • fatih s: vardır o lastiğin içinde bir şeyler boş değildir boş 2 0 Yanıtla
  • Sahin : Yedek lastiğin içinde bir şey gizlemislerdir yoksa bir lastik almak okadar pahalımı 1 0 Yanıtla
  • Mustafa: Lastiğin içinde birşey vardır. 1 0 Yanıtla
  • mahmut: ah para ah 1 0 Yanıtla
  • pala: kardes olayı bıttı anlayın bunu artık en cok kotulukler aıleden gelıyo ınsanın basına fıkrım bu 0 0 Yanıtla
  • veli : VARDIR BİR SEBEBİ KİMBİLİR NE YAPDIDA LASTİĞE BAKIYOR 0 0 Yanıtla
  • Turkey : Lastiğe para verecek ama abisine para vermeyecek sonuçta tedaviler ücretsiz onu düşünmüştür 0 0 Yanıtla
  • Engin: Ulan şu dünya mali için yaptığınız ismi tekerin için de ne vardı o önemli yoksa boşver ölürse ölsün demistir 0 0 Yanıtla

Advertisement