Ağrı'da 3.5 Ton Kaçak Motorin Ele Geçirildi - Son Dakika
Son Dakika Logo
Güncel

Ağrı'da 3.5 Ton Kaçak Motorin Ele Geçirildi

Ağrı\'da 3.5 Ton Kaçak Motorin Ele Geçirildi
20.11.2025 21:36

Doğubayazıt'ta yer altındaki fiber tankta 3 bin 562 litre kaçak motorin bulundu, bir kişi gözaltında.

Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesinde yer altına gömülü fiber tankta 3 bin 562 litre kaçak motorin ele geçirildi.

Valilikten yapılan açıklamaya göre, İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince Doğubayazıt ilçesinde kaçakçılık faaliyetlerinin önlenmesine yönelik çalışma gerçekleştirildi.

Bir iş yerinin bahçesinde yerin altına gömülü fiber tank tespit edilmesi üzerine iş makinesiyle kazı yapıldı.

Ekiplerin çalışması sonucu, elektrikli aktarım düzeneği tespit edildi, tankta ise 3 bin 562 litre gümrük kaçağı motorin ele geçirildi.

Olayla ilgili bir şüpheli gözaltına alındı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Ağrı'da 3.5 Ton Kaçak Motorin Ele Geçirildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement