34 Yıl Sonra Aynı Senaryo! Ailesini Katleden Yaşlı Adam Jandarmayla Çatıştı - Son Dakika
3.Sayfa

34 Yıl Sonra Aynı Senaryo! Ailesini Katleden Yaşlı Adam Jandarmayla Çatıştı

Adıyaman'da 34 yıl önce ilk eşini, oğlunu ve teyze oğlunu öldüren 76 yaşındaki adam 34 yıl sonra yine eşini ve çocuğunu öldürdü. Yaşlı adam, jandarmayla girdiği silahlı çatışmada vurularak yakalandı.

25.09.2018 06:07  Güncelleme: 08:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adıyaman'da merkeze bağlı Güzelyurt Köyünde eşini ve çocuğunu öldüren 76 yaşındaki Bekir Avcı isimli şahıs, jandarma ekipleri ile girdiği silahlı çatışmada vurularak yakalandı. Bekir Avcı'nın 34 yıl önce tabanca ile ilk eşini, bir çocuğunu ve teyzesinin oğlunu öldürdüğü ve cezaevine gidip çıktığı öğrenildi.

CANSIZ BEDENLERİ BULDULAR

Bekir Avcı (76), evinde tartıştığı eşi Emine Orki ve oğlu Enes Avci'yı (18) tabanca ile sırtından vurarak öldürüp kaçtı. Silah seslerini duyan köy sakinleri eve geldiklerinde anne ve oğlunun cansız bedeniyle karşılaşınca durumu jandarmaya bildirdi.

KÖYÜN ETRAFINDAN GEZİYORMUŞ

Olay yerine gelen jandarma ekipleri, Bekir Avcı'yı yakalamak için çalışma başlattı. Yapılan çalışmalar kapsamında eşini ve oğlunu öldüren Bekir Avcı, Jandarma ekipleri tarafından olayın yaşandığı Güzelyurt Köyü yakınlarında sabaha karşı görüldü.

JANDARMAYLA ÇATIŞMAYA GİRDİ

Jandarma ekiplerinin dur ikazlarına uymayan ve eşi ile oğlunu öldürdüğü tabanca ile jandarma ekiplerine ateş açtı. Jandarma ekipleri ile çatışmaya giren Bekir Avcı, vurularak yaralandı.

HASTANE ABLUKAYA ALINDI

Jandarma ekiplerince gözaltına alınmaya çalışılan Bekir Avcı burada köylüler tarafından linç edilmek istenildi. Olay sonrası olay yerine çağrılan 112 Acil Sağlık ekiplerince ilk müdahalesi yapılan Bekir Avcı, Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Hastanede tedavisi yapılan Bekir Avcı için hastanede yoğun güvenlik önlemi alındı.

34 YIL ÖNCE DE CİNAYET İŞLEMİŞ

Öte yandan Bekir Avcı'nın 34 yıl önce tabanca ile ilk eşini, bir çocuğunu ve teyzesi oğlunu öldürdüğü ve cezaevine gidip çıktığı öğrenildi. Konuyla ilgili soruşturma sürüyor.

34 Yıl Sonra Aynı Senaryo! Ailesini Katleden Yaşlı Adam Jandarmayla Çatıştı
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa 34 Yıl Sonra Aynı Senaryo! Ailesini Katleden Yaşlı Adam Jandarmayla Çatıştı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (17)

  • ........: af tasarısında bu tarz suçlulara bir yasa yok bunları zamanında salanlar yüzünden gerçek kader mahkumları cezaevinde caniler dışarda birçok zavallı içerde istismar terör kasren adam öldürme eziyet kaçırma bunlar yasanın dışında seri katilleri salan bir rahşan genel affı değil bu 11 14 Yanıtla
  • vatanım: af çıkarın af çıkarın ki millet sizi tabela partisi yapsın inanmayan dsp anap a baksın 13 2 Yanıtla
  • ali: af cikacak cikacak olan insanlara yapacaklari en ufak hatada bedelinin agir olacagi imzali bir sekilde tastik edilmelidir yoksa kaosa hazir olun. 10 1 Yanıtla
  • turkbey : 34 yil once uc kisiyi oldurmus.simdi 18 yasinda bir cocugu var.yani bu adam 15 sene disarida.adam basi 5 sene ceza vermisler.yarim tepsi calan cocuklarada 32 sene agirlastirilmis hapis cezasi veriyorlar.ben bu durumu anlayamadim.acaba ben gerizekalimiyim? 11 0 Yanıtla
  • Alın size af: Bu vakalar daha da artacaktır 9 1 Yanıtla
  • .....LEO.....: ADAM 3 KİSİYİ ÖLDÜRMÜS...HALA TOPLUMA KAZANDIRILMASI İÇİN SERBEST KALMIŞ ÇIKINCA 2 KİŞİYİ ÖLDÜRMÜŞ....YER MASAİ. MARA..PARDON TÜRKİYEE 10 0 Yanıtla
  • Faki: Hayellerimiz paris yaşantımız somali 8 0 Yanıtla
  • SEMA: İNŞALLAH ÖLÜR CANİ 7 0 Yanıtla
  • AkHiSaR: Muz Cumhuriyeti gibi habire Af nedir bu yaa suç işleyenler ödüllendiriliyor af önerisini verende onlara destek verende umarım ki tabela partisine döner 7 0 Yanıtla
  • metehan: bu ülkede korkmayın hırsızlık yapın nasısa af var.vergi vermeyin nasısa af var.askere gitmeyin bedelli var.sağlık beleş kaçak elektrik su beleş.kömür makarna beleş daha ne istiyonuz 6 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Tatvan'da kar yağışından mahsur kalanlar kurtarıldı
    10:52 Tatvan'da kar yağışından mahsur kalanlar kurtarıldı

    Bitlis'in Tatvan ilçesinde etkili olan kar yağışı nedeniyle yolda mahsur kalanlar, karayolları ekipleri tarafından kurtarıldı.

  • Afyonkarahisar'da Kaçak Av Yapan 3 Şahıs Jandarma Tarafından Yakalandı
    10:51 Afyonkarahisar'da Kaçak Av Yapan 3 Şahıs Jandarma Tarafından Yakalandı

    Afyonkarahisar'ın Salar beldesinde, kaçak av yapıldığı bilgisi üzerine jandarma ekipleri harekete geçti. Yapılan aramada 3 adet ruhsatsız av tüfeği ve 3 kınalı keklik ele geçirildi. Şahıslar gözaltına alındı.

  • Erzurum Hınıs'ta Çevik Kuvvet Tatbikatı Gerçeği Aratmadı
    10:51 Erzurum Hınıs'ta Çevik Kuvvet Tatbikatı Gerçeği Aratmadı

    Erzurum'un Hınıs ilçesinde, Emniyet Müdürlüğü bünyesinde kurulan çevik kuvvet grup amirliği, muhtemel olaylara müdahale tatbikatı gerçekleştirdi. Tatbikatta yer alan personelin hareket tarzı ve görüntüleri gerçeği aratmayacak şekildeydi. Ayrıca personele toplumsal olaylara müdahale eğitimi de verildi.

  • Konya Ereğli'de Uyuşturucu ve Silah Operasyonu: 28 Gözaltı
    10:48 Konya Ereğli'de Uyuşturucu ve Silah Operasyonu: 28 Gözaltı

    Konya'nın Ereğli ilçesinde polis ve jandarma ekiplerinin gerçekleştirdiği operasyonlarda çok sayıda uyuşturucu madde, binlerce tabanca parçası ve ruhsatsız tabancalar ele geçirildi. Toplamda 28 şüpheli gözaltına alındı.

  • Şırnak'ta yapılan operasyonda 880 bin TL değerinde gümrük kaçağı malzeme ele geçirildi
    10:47 Şırnak'ta yapılan operasyonda 880 bin TL değerinde gümrük kaçağı malzeme ele geçirildi

    Şırnak'ın Uludere, Silopi ve Cizre ilçelerinde jandarma ekiplerinin yaptığı aramalarda piyasa değeri 880 bin TL olan gümrük kaçağı malzeme ele geçirilirken, 14 şüpheli gözaltına alındı. Operasyonlar sonucunda sigara, motorin, cep telefonu, kozmetik malzemesi, elektronik sigara, güneş gözlüğü, inşaat malzemesi, spor ayakkabı, diğer elektronik eşya, anahtar takımı, çay, nargile tütünü ve gümrük kaçağı malzemeler ele geçirildi.

  • Bilecik'te Otomobil ile Bisiklet Çarpışması: 1 Yaralı
    10:45 Bilecik'te Otomobil ile Bisiklet Çarpışması: 1 Yaralı

    Bilecik'in Hürriyet Mahallesi'nde meydana gelen trafik kazasında, otomobil ile bisiklet çarpıştı. Kazada yaralanan 13 yaşındaki çocuk, hastaneye kaldırıldı. Yaralının durumu iyi olduğu belirtilirken, polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

  • Karaman'da düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 2 kişi tutuklandı
    10:45 Karaman'da düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 2 kişi tutuklandı

    Karaman'da gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan 2 kişi tutuklandı. İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, uyuşturucu ticareti yapanlara yönelik çalışma başlattı. Operasyonda O.C. ve A.Y. isimli şüpheliler gözaltına alındı. Adreslerde yapılan aramalarda bir miktar uyuşturucu ele geçirildi. Zanlılar, jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi ve çıkarıldıkları nöbetçi sulh ceza hakimliği tarafından tutuklandı.

  • Denizli'de Dolandırıcılar 900 Bin Liralık Altın ve Paralarla Yakalandı
    10:45 Denizli'de Dolandırıcılar 900 Bin Liralık Altın ve Paralarla Yakalandı

    Denizli'nin Tavas ilçesinde yaşayan bir yaşlı kadını korkutarak dolandıran dolandırıcılar, jandarma tarafından 900 bin liralık altın ve paralarla birlikte yakalandı. Dolandırıcılar, yaşlı kadının evine giderek Almanya'da yaşayan oğlunun tutuklandığını söyleyerek altın ve paraları istemişlerdi. Komşuların durumu fark etmesi üzerine jandarmaya ihbar edildi ve yapılan çalışmalar sonucunda dolandırıcılar yakalandı. Dolandırılan yaşlı kadın ise 4 saat içinde altın ve paralarına geri kavuştu.

  • Savcı Özlem'in ölümünde astsubaya verilen 2,5 yıl hapis cezası onandı
    10:43 Savcı Özlem'in ölümünde astsubaya verilen 2,5 yıl hapis cezası onandı

    Yozgat'ın Sorgun ilçesinde doğum günü kutlamasında tabancayla başından vurulan Cumhuriyet Savcısı Özlem Salkım'ın ölümüne ilişkin tutuksuz yargılanan 2 astsubay sanıktan silahın sahibi Ahmet M.'ye verilen hapis cezası, Kayseri Bölge Adliye Mahkemesi tarafından onaylandı. Diğer sanık astsubay Mehmet S.'nin ise beraatine karar verildi.

  • Bilecik Belediyesi Zabıta Müdürlüğü Dilencilere Karşı Çalışma Başlattı
    10:40 Bilecik Belediyesi Zabıta Müdürlüğü Dilencilere Karşı Çalışma Başlattı

    Bilecik Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, Ramazan ayında çarşıda ve cami önlerinde dilenenlere yönelik çalışma başlattı. Denetimlerde yakalanan 2 dilenci idari para cezasıyla gönderildi.

  • Adana'da Günübirlik Kiralık Dairede Cinayet: 2 Tutuklama
    10:39 Adana'da Günübirlik Kiralık Dairede Cinayet: 2 Tutuklama

    Adana'da günübirlik kiralık dairede kalan bir kişi tabancayla vurularak öldürülmüş halde bulundu. İlgili soruşturma kapsamında gözaltına alınan 2 şüpheli tutuklandı.

  • Adana'da Arkadaşını Öldürdüklerini İtiraf Eden Şüpheliler Tutuklandı
    10:36 Adana'da Arkadaşını Öldürdüklerini İtiraf Eden Şüpheliler Tutuklandı

    Adana'da bir apartta göğsünden tabancayla vurulan Selahattin Ayan'ın cinayet şüphelisi arkadaşları, polisi arayarak olayı bildirdi. Şüpheliler, panikleyip odadan ayrıldıklarını ve kanlar içinde olduğunu görünce polisi aradıklarını savundu. Güvenlik kamerası görüntülerinden şüphelilerin olay yerinde olduğu tespit edildi ve tutuklandılar.


Advertisement