Alaca'da Vergi Rekortmenlerine Ödül - Son Dakika
Yerel

Alaca'da Vergi Rekortmenlerine Ödül

Alaca\'da Vergi Rekortmenlerine Ödül

Çorum'un Alaca ilçesinde gelir ve kurumlar vergisinde dereceye giren mükellefler ödüllendirildi.

05.03.2013 18:33

Çorum'un Alaca ilçesinde gelir ve kurumlar vergisinde dereceye giren mükellefler ödüllendirildi.

Alaca Ticaret Odası'nın organizesiyle yapılan ödül törenine Kaymakam Ayhan Yazgan, Belediye Başkanı Muhammet Esat Eyvaz, İl Defterdarı Yaşar Ahmet Özkan, Garnizon Komutanı Fatih Demirdirek, Emniyet Müdürü Tamer Azem Arslan, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Günser Şirin, Ticaret Borsası Başkanı Fahri Coşkun ve davetliler katıldı.

İlçe Kaymakamı Ayhan Yazgan, 'zengin milletin, zengin devlet demek' olduğunu söyledi. Alaca'da vergi tahsilat oranında gösterilen başarının takdire şayan olduğunu ifade eden Yazgan, ilçenin daha ileriye gidebilmesi için bunun büyük önem taşıdığını kaydetti.

Geçtiğimiz günlerde bir özel bankanın kendisiyle görüşmek üzere ilçeye geldiğini de bildiren Yazgan, banka yetkililerinin Alaca'ya bir şube açmayı planladıklarını ifade ettiğini ve önümüzdeki günlerde çalışmalara başlanacağını açıkladı.

Yeni bir bankanın daha ilçe de faaliyet göstermesinin Alaca'nın ekonomik açıdan iyi bir durum olduğunu gösterdiğini kaydeden Kaymakam Yazgan, Alaca'nın gün geçtikçe daha da güçlendiğini belirterek önümüzdeki sürecin daha olumlu gözüktüğünü ifade etti.

Vergi rekortmenlere ödüllerinin dağtılmasının ardından Ticaret ve Sanayi Odası üyeliğinde 35 yılını dolduran Harun Coşkun'a Kaymakam Ayhan Yazgan, Seçim Yasin adına oğlu Alparslan Yasin'e Belediye Başkanı Muhammet Esat Eyvaz, Esat Bayrak'a Defterdar Yaşar Ahmet Özkan, Mahir Batur'a Defterdar Yardımcısı Mehmet Tural ve Mahmut Kağızman'a Devlet Hastanesi Başhekimi Metin Karan tarafından birer belge verildi. - ÇORUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Alaca'da Vergi Rekortmenlerine Ödül - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement