Alışverişte Güvenin Adresi Seninolsun.Com - Son Dakika
Advertorial Sondakika

Alışverişte Güvenin Adresi Seninolsun.Com

2018 yılında kurulan ve Türkiye'nin online sitelerinden biri olan Seninolsun.com, güvenilir, kurumsal e-Ticaret firmasıdır. Özellikle 2019 yılında daha da geniş kitlelere ulaşarak giyim ve aksesuar sektöründe hızlı adımlarla ilerlemektedir.

07.02.2020 17:07  Güncelleme: 17:34
İlandır

Binlerce alışveriş kitlesine sahip olan Seninolsun, avantajlı fiyatlarla çok fazla çeşit ürüne ev sahipliği yapan, 2 ayrı mağazasıyla ve online olarak satış yapan güvenle alışveriş yapabileceğiniz sitelerin başında gelir.

Çok fazla kategoriden oluşan ve yüzlerce çeşit ürüne sahip Seninolsun.com, ödemeleri %100 güvence ile korkmadan internet üzerinden yapabilirsiniz.

Şıklığın Adresi Seninolsun.com

Kadınların şık görünmesini sağlamak için gömlek/bluz, triko, çanta, elbise, pantolon, kaban,elbise, ceket, şapka, atkı-bere, tasarım tişört, aksesuar seçenekleri ve daha birçok parça ile modanın en trend parçalarına satışa sunmakta. Aynı zaman erkeklerin ellerinden düşürmediği, birbirinden değerli taşlardan oluşan tesbih çeşitleri ve evinizin duvarlarını süsleyen ile de siz değerli müşterilerin hizmetine sunuyor.

Samsun'un Atakum ilçesinde yeni açılan 2. şubesi ile de Samsun'un ve Türkiye'nin en önemli markası olma yolunda hızla ilerliyor.

Öncelikleri Müşteri Memnuniyeti

Öncelikleri, her zaman müşterilerinin mutluluğu! Güvenli, mutlu ve keyifli bir alışveriş yaşamaları için 25 kişilik genç ve dinamik ekibi ile var gücüyle çalışmaktalar.

Kredi Kartı Güvenliği

Firmanın, alışveriş sitesinden alışveriş yapan kredi kartı sahiplerinin güvenliğini ilk planda tutmaktadır. Kredi kartı bilgileriniz hiçbir şekilde sitede saklanmamaktadır.

Alışveriş sırasında kullanılan kredi kartı ile ilgili bilgiler alışveriş sitelerinden bağımsız olarak SSL protokolü ile şifrelenip sorgulanmak üzere bankaya ulaştırılır.Yani seninolsun.com hiçbir tereddüt yaşamadan güvenle alışveriş yapılacak sitelerin başında yer alır.

Söz konusu güvenliğin yanı sıra, CVV2/CVC2 kodu da çalıntı kart veya kart bilgileri ile alışverişe karşı önlem olarak sitede kullanılmaktadır.Aynı zamanda www.seninolsun.com web sunucusu PCI DSS standartlarına uyumludur

Bi' Tıkla Senin Olsun

adresinden alışveriş yapabileceğiniz gibi aynı zamanda da 0850 425 2424 numaralı whatsapp hattı üzerinden de siz değerli müşterilerine kolayca alışveriş yapma imkanı sunuyor.

İndirim ve Kupon Kodu Avantajı

İndirim veya kampanya kodu kazanma şansınız yakalamak için www.seninolsun.com sayfasınız ziyaret etmeniz ve aynı zamanda sosyal medya hesaplarını takip etmeniz yeterli olacaktır. Size ait indirim kupon kodunuz e-mail yahut sms yoluyla size iletilir.

Son Dakika Advertorial Sondakika Alışverişte Güvenin Adresi Seninolsun.Com - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement