Pedofiliyi öven Zümrüt Apartmanı kitabının yayıncısı Alaattin Topçu, emniyete teslim oldu - Son Dakika
Güncel

Pedofiliyi öven Zümrüt Apartmanı kitabının yayıncısı Alaattin Topçu, emniyete teslim oldu

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığınca hakkında gözaltı kararı verilen pedofili ifadeler içeren kitabın yayıncısı Alaattin Topçu, emniyete teslim oldu.

29.05.2019 12:53  Güncelleme: 15:09

Pedofiliyi savunan ifadeler nedeniyle Zümrüt Apartmanı yazarına ve yayıncı kuruluşa tepki geldi. Ankara Cumhuriyet Başsavcılığınca hakkında gözaltı kararı verilen Zümrüt Apartmanı kitabının yayıncısı Alaattin Topçu, emniyete teslim oldu.

Kurgu Kültür Merkezi Yayınları tarafından Abdullah Şevki imzasıyla yayımlanan Zümrüt Apartmanı isimli kitapta çocuk istismarının özendirici bir dille anlatılması, binlerce insanın sosyal medyada tepki göstermesine neden oldu.

Çocuk istismarını meşrulaştırdığı ve özendirdiği gerekçesiyle sosyal medyada gündem olan Zümrüt Apartmanı kitabının yazarı Abdullah Şevki Ankara'da gözaltına alındı.

EMNİYETE TESLİM OLDU

Bu gelişmelerin ardından Ankara Cumhuriyet Başsavcılığınca hakkında gözaltı kararı verilen pedofili ifadeler içeren kitabın yayıncısı Alaattin Topçu, emniyete teslim oldu.

Pedofiliyi öven Zümrüt Apartmanı kitabının yayıncısı Alaattin Topçu, emniyete teslim oldu

KİTABI SAVUNMUŞTU

Pedofili içerdiği satırlarla sosyal medyada büyük tepki çeken Abdullah Şevki'nın yazdığı Zümrüt Apartmanı kitabı hakkında sosyal medya hesabından açıklama yapan Kurgu Kültür Merkezi Yayınları Müdürü Alattin Topçu, kitabı savundu.

"KARGA BEYNİNİZ"

Topçu, yaptığı paylaşımda "Sizin o karga beyniniz Abdullah Şevki'yi Alaattin Topçu'yu ve kurguyu kaldıramaz. O nedenle sizin linç kültürünüz tarihin her döneminde yenilgiye ve zavallılığa mahkumdur" ifadelerini kullandı. Pedofiliyi savunan bu paylaşımının büyük tepki almasının ardından, yayıncı paylaşımı sildi.

Pedofiliyi öven Zümrüt Apartmanı kitabının yayıncısı Alaattin Topçu, emniyete teslim oldu
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Pedofiliyi öven Zümrüt Apartmanı kitabının yayıncısı Alaattin Topçu, emniyete teslim oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (15)

  • Gulcan: Allah topunuzun belasini versin cekin artik o pis ellerinizi cocuklarin uzerinden igrenc herifler 18 0 Yanıtla
  • Hakan: Şeytanın avukatı şeytan suratlı 11 1 Yanıtla
  • Hsneifnk: Allah belanizi versin 11 0 Yanıtla
  • Kartal : Hem suçlu hem güçlü terbiyesiz 9 1 Yanıtla
  • Tabi: Tipe bak cay demler 7 1 Yanıtla
  • 123: Ulan papaz o satırları yazarken ellerin kırılsaydı Bee başka bişey demiyorum hangi kafayla yazdım o kitabı nasıl aşşagılık sın öyle bişey yok ya sinirim bozuldu çok üzücü bu nasıl dünya 6 0 Yanıtla
  • Alper: Tez sallandirin 4 1 Yanıtla
  • Naco: E ama bunlari serbest birakirsaniz biz cocuklarimizi evden cikarmayalim 4 0 Yanıtla
  • Pislikler: Sizin gibi başkalarının duygularına önem veremeyecek kadar aciz olucagima karga beyinli olurum. Sizin şu dünya ya bir karga kadar blle faydanız yok. Kendinizi belli ki diğer insanlardan üstün sanıyorsunuz ama asla ve asla orda değilsiniz Allah korusun yavrularımızi 3 0 Yanıtla
  • ayşe: BÜTÜN ÇOCUKLAR MELEKTİR şeytanlar bunu inkar edemez 1 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement