Apa Köyünde Yağmur Duası - Son Dakika
Yerel

Apa Köyünde Yağmur Duası

Acıpayam'ın Apa köyünde, geleneksel hale getirilen yağmur duası programı gerçekleştirildi.

24.04.2011 19:42

Acıpayam'ın Apa köyünde, geleneksel hale getirilen yağmur duası programı gerçekleştirildi.

Apa köyünde 7. Yağmur ve Şükür Duası Programı düzenlendi. Köy muhtarı Keramettin Yılmaz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, düzenledikleri programı ile etkinliği geleneksel hale getirdiklerini söyledi.

Etkinliğin köy halkını bir araya getiren önemli bir program olduğunu belirten Yılmaz, "Bu yıl 7. 'sini düzenlediğimiz Yağmur ve Şükür Duamızı sürdüreceğiz. Amacımız bunu, yeni nesillere aktarabilmek. Program çerçevesinde namazımızı kılarak Allah'a şükretmek için dua ediyoruz" dedi.

Acıpayam Müftüsü Latif Kesmeci, şükür duasında yaptığı konuşmada şunları kaydetti:

"Bu tür vesilelerle başta köy halkımız olmak üzere çevre köy ve kasabalardan gelen vatandaşlarımız arasında bir tanışma ve kaynaşma olmakta. Sevgi ve muhabbet bağları kuvvetlenmektedir. Gerçi bu sene özellikle Nisan ayında yağmur bolca yağmıştır. Ancak bu defa da Rabbi'mize şükür anlamına gelecek şekilde dualar yapalım. Rabbi'mize teşekkür ve şükranlarımızı sunalım. "

Etkinliğe Dedebağ Belediye Başkanı Reşat Alkaya ve Yassıhüyük Belediye Başkanı Halil Özonuk ile çevre belde ve köylerden çok sayıda vatandaş katıldı.

- DENİZLİ

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Apa Köyünde Yağmur Duası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement