Apple'ın Online Mağazası Artık Paypal Kabul Ediyor - Son Dakika
Teknoloji

Apple'ın Online Mağazası Artık Paypal Kabul Ediyor

Apple\'ın Online Mağazası Artık Paypal Kabul Ediyor

Dijital ödeme sistemi PayPal, artık ABD ve İngiltere'de Apple online mağazasından alınacak ürünlerin ödemesinde de kullanılabiliyor.

15.12.2014 22:55

Dijital ödeme sistemi PayPal, artık ABD ve İngiltere'de Apple online mağazasından alınacak ürünlerin ödemesinde de kullanılabiliyor.

ABD'de Amazon'un ardından en çok kazanan online mağaza sistemine sahip olan Apple, tüm dijital ödeme yöntemlerinin girebilmek için can attığı bir satış noktası. Bir dijital perakende devi haline gelen Apple'ın online mağazasına gelen en son yenilik, PayPal ödemelerini kabul etmesi oldu.

Şu anda sadece ABD ve İngiltere'de devreye giren ödeme yöntemi sayesinde, Apple online mağazasından bir iPhone veya iPad almak isteyenler PayPal kullanabilecek. Bu yöntemin bir başka güzel yanı daha var, PayPal ile ödeyenler satın alacakları cihazın bedelini 6, 12 veya 18 takside de böldürebilecek. Hem de faiz veya bir taksit farkı alınmadan. Yalnız PayPal ile ödemeler için Apple'ın bir önşartı var, o da en az 250 Dolar'lık bir sipariş vermeniz.

PayPal'ın başarılı olduğu tek alan perakende sektörü değil tabii ki. Popüler dijital ödeme sistemi PayPal, dünya çapında oyuncuların da bir numaralı ödeme şekli olarak gücünü koruyor.

The post Apple'ın Online Mağazası Artık PayPal Kabul Ediyor appeared first on Silikon Vadisi TV.

Kaynak: Siberguvenlikhaberleri

Son Dakika Teknoloji Apple'ın Online Mağazası Artık Paypal Kabul Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement