Aydın Restoranda Çıkan Yangın Söndürüldü - Son Dakika
3. Sayfa

Aydın Restoranda Çıkan Yangın Söndürüldü

Aydın'ın Didim ilçesinde, mülkiyeti Büyükşehir Belediyesi'ne ait olan, sözleşmesi bittiği için kiracısı çıkartılmak istenen restoranda yangın çıktı.

22.10.2018 19:11

Aydın'ın Didim ilçesinde, mülkiyeti Büyükşehir Belediyesi'ne ait olan, sözleşmesi bittiği için kiracısı çıkartılmak istenen restoranda yangın çıktı. İtfaiye ekiplerinin çalışmasıyla yangın söndürüldü.

Çamlık Mahallesi Altınkum Yalı Caddesi'nde faaliyet gösteren, mülkiyeti Aydın Büyükşehir Belediyesine ait restoranın kiracısı, sözleşmesi bittiği için bugün çıkartılmak istendi. İddiaya göre restoranın işletmecisi ve çalışanları, işyerlerini terk etmeyeceklerini söyleyerek, Büyükşehir Belediyesi avukat ve yetkililerine tepki gösterdi. Gerginlik yaşanınca olay yerine, takviye polis ekipleri sevk edildi. Bu sırada, saat 16.00 sıralarında, işyerinin mutfağında yangın başladı. Henüz nedeni belirlenemeyen yangın, kısa sürede büyüdü. Olay yerine, itfaiye ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri, yangına müdahale ederek söndürdü. Restoranın büyük bir bölümü yanarak kullanılmaz hale geldi. Yangının çıkış nedeninin araştırıldığı belirtildi. Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.

Aydın Restoranda Çıkan Yangın Söndürüldü
Kaynak: DHA

Son Dakika 3. Sayfa Aydın Restoranda Çıkan Yangın Söndürüldü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement