Bahar Candan, Bodrum'da Sahne Aldı - Son Dakika
Güncel

Bahar Candan, Bodrum'da Sahne Aldı

Ünlü çiftin barışma haberini değerlendirdiMUĞLA'nın Bodrum İlçesi'nde, ünlü çift Aslı Enver ve Murat Boz'un ayrılık haberlerinde adı geçen, son günlerin dikkat çeken ismi Bahar Candan sahne aldı.

08.06.2017 10:29

Ünlü çiftin barışma haberini değerlendirdi

MUĞLA'nın Bodrum İlçesi'nde, ünlü çift Aslı Enver ve Murat Boz'un ayrılık haberlerinde adı geçen, son günlerin dikkat çeken ismi Bahar Candan sahne aldı. Kendisini dinlemeye gelen tatilcilere şarkılar seslendiren Candan, Enver ve Boz'un barışma haberinin ise kendisini ilgilendirmediğini söyledi.

Bir TV kanalında yayınlanan moda programındaki hareketleriyle dikkatleri çeken, ünlü çift Aslı Enver ve Murat Boz'un ayrılmasına yol açtığı iddiasıyla basında yer bulan Bahar Candan, şarkıcı performansıyla Bodrum gecelerinde boy gösterdi. Gümbet Barlar sokağındaki Pasha Clup'ta sahne alan Candan'ı, yerli ve yabancı yaklaşık 1000 kişi dinledi. Candan, sahneye 'Dondurma Gibisin' adlı şarkısını söyleyerek çıktı. Daha sonra Derya Uluğ'un 'Canavar' ve Edis'in 'Dudak' adlı parçalarını seslendirdi. SAHNE ÖNCESİ SORULARI YANITLADI

Sahneye çıkmadan önce basın mensuplarının sorularını da yanıtlayan Candan, okulların tatil olmasıyla birlikte Bodrum'a geldiğini belirterek, "Burada her gün etkinliklerim olacak, şarkılarımı söyleyeceğim. Çok eğleneceğimizi düşünüyorum. Bugün hayatımın en mutlu günü diyebilirim" dedi. Çok yorucu bir süreçten çıktığını söyleyen Candan, "Çok yoruldum hem yarışma programı hem okulum hem de güzellik merkezimizdeki sorumluluklarım bayağı bir yoruldum diyebilirim. Ama zaten beni eğlenmek dinlendiriyor. Burada hem eğleneceğim hem dinleneceğim hem de tatil yapacağım. Bir de para biriktireceğim" dedi.

"BANA HAKSIZLIK YAPILDI"

Ünlü çiftin ayrılığına neden olduğu yönündeki haberlerle ilgili de konuşan Candan, "Benim için talihsizlikti. Söylenebilecek her şey benim tarafımdan söylendi diye düşünüyorum. Bana haksızlık yapıldı" dedi. Aslı Enver ve Murat Boz'un tekrar barıştıkları hatırlatılan Candan, kendisini ilgilendirmediğini söyledi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bahar Candan, Bodrum'da Sahne Aldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement