Apartmanın merdiveninde çıkan yangın korkuttu - Son Dakika
3.Sayfa

Apartmanın merdiveninde çıkan yangın korkuttu

Apartmanın merdiveninde çıkan yangın korkuttu Balıkesir'in Edremit İlçesinde meydana gelen yangında bina içinde bulunan çocuklar itfaiye tarafından dumandan etkilenmemesi için tahliye edildi.

22.03.2023 13:35  Güncelleme: 14:15

Apartmanın merdiveninde çıkan yangın korkuttu

BALIKESİR - Balıkesir'in Edremit İlçesinde meydana gelen yangında bina içinde bulunan çocuklar itfaiye tarafından dumandan etkilenmemesi için tahliye edildi.

Edinilen bilgiye göre, Balıkesir'in Edremit İlçesi Cumhuriyet Mahallesi,43 sokak No: 8 Ertaş Apartmanı ortak kullanım alanı merdiven kısmında henüz nedeni bilinmeyen sebepten dolayı yangın çıktı. Yangın ihbarı üzerine Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Edremit İtfaiye Grup Amirliğine bağlı 3 araç bölgeye sevk edildi. Apartman boşluğunda oluşan duman nedeniyle bölgeye 112 sağlık ekipleri de sevk edildi. Edremit İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri yangın yerinde güvenlik önlemleri aldı. İtfaiye ekipleri bir yandan yangına müdahale ederken bir yandan da üst katlarda dumandan etkilenme riski olan dairelerdeki çocukları tahliye etti. Yangın kısa sürede kontrol altına alınarak söndürüldü. Yangın ile ilgili soruşturtma başlatıldı.

Apartmanın merdiveninde çıkan yangın korkuttu
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Apartmanın merdiveninde çıkan yangın korkuttu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement