Mario Balotelli'den Galatasaraylı taraftarlara teşekkür! - Son Dakika
Spor

Mario Balotelli'den Galatasaraylı taraftarlara teşekkür!

Hellas Verona-Brescia maçında ev sahibi takım taraftarlarının ırkçı tezahüratlarına maruz kalan Mario Balotelli, kendisine destek veren Galatasaraylı taraftarlara teşekkür etti.

06.11.2019 22:31  Güncelleme: 22:50

İtalyan futboluna ırkçılık vakaları devam ederken, ligin 11. haftasında oynanan iki maça da yaşanan ırkçı tezahüratlar damgasını vurdu. Hellas Verona'nın, Brescia'yı 2-1 yendiği maçın 55. dakikasında, ev sahibi takım taraftarı, Brescia forması giyen İtalyan siyahi futbolcu Mario Balotelli'ye yönelik ırkçı tezahüratlarda bulundu. "Buu buu" şeklindeki ırkçı tezahürata sinirlenen Balotelli, topu degaj yaparak Hellas Verona taraftarlarının bulunduğu tribüne attı.

GALATASARAYLI TARAFTARLAR PANKART AÇTI

Son dönemde İtalya'da yaşanan ırkçılık söylemleri bir hayli gündem oldu. Balotelli'nin bu yaşadıklarına Galatasaray tarftarları sessiz kalmadı. Galatasaray taraftarları, takımlarının Real Madrid ile oynayacağı maçın öncesinde toplandıkları alanda Balotelli'ye destek veren pankart açtı. Golcü futbolcu bu pankarta kayıtsız kalmadı ve sosyal medya hesabından Galatasaray taraftarına teşekkür etti.

Mario Balotelli'den Galatasaraylı taraftarlara teşekkür!
Mario Balotelli\'den Galatasaraylı taraftarlara teşekkür!
Kaynak: Hürriyet

Son Dakika Spor Mario Balotelli'den Galatasaraylı taraftarlara teşekkür! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • Galatasayli: Bir Gs li olarak Hollanda televizyon kiniyorum bize ahza alinmiyacak hakaret etti ler maca gelmeden 10 - 0 istersen yazardik ve 3 ucuncu ulke deyi kahkalar attilar. 2 1 Yanıtla
  • andsmero: falcao diye oyuncunuz varmıydı sizin 3 0 Yanıtla

Advertisement