Başka Sinema'da Amy Winehouse - Son Dakika
Teknoloji

Başka Sinema'da Amy Winehouse

Başka Sinema\'da Amy Winehouse

Geçtiğimiz haftalarda Başka Sinema çatısı altında vizyona giren Amy filmi izleyicilerin yoğun isteği üzerine tekrar vizyonda yerini almış bulunmaktadır.

19.10.2015 13:01

amy-winehouse turkishplayer

Geçtiğimiz haftalarda Başka Sinema çatısı altında vizyona giren Amy filmi izleyicilerin yoğun isteği üzerine tekrar vizyonda yerini almış bulunmaktadır. Amy Winehouse'un hayatından kesintiler sunan film biyografik nitelikte unsurlara sahip.

Film "Senna", "Far North" gibi filmleriyle tanınan, BAFTA ödüllü yönetmen Asif Kapadia, AMY filmiyle, 6 kez Grammy Ödülü kazanmış ünlü şarkıcı Amy Winehouse'un yürek burkan hayat hikayesini sanatçının kendi sözleriyle beyazperdeye taşıyor.

Gün yüzüne çıkmamış arşiv görüntülerinin ve daha önce dinlemediğimiz şarkıların da yer aldığı, vurucu, duygu dolu film, pek azımızın yapabileceği bir şekilde yaşadığımız dünyaya ışık tutuyor.

Yeteneği ve hemen herkesin beğenisini kazanan şarkılarıyla modern dünyamızın en başarılı şarkıcıları arasında yerini alan sanatçının büyük başarısı, medyanın insafsız ve saldırgan bir şekilde sorunlu ilişkilerini ve benimsediği hayat tarzını sorgulamasının gölgesinde kaldı. Tüm her şeyin perde arkasına bu filmle rahatlıkla ulaşmanız mümkündür. Film, Ekim ayı boyunca Başka Sinema'da gösterimde olacaktır.

Habere ulaşmak için- turkishplayer.com

Kaynak: Turkishplayer.com

Son Dakika Teknoloji Başka Sinema'da Amy Winehouse - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement