Başkan Ak: "Her Çocuk Bizim İçin Önemli ve Değerli" - Son Dakika
Güncel

Başkan Ak: "Her Çocuk Bizim İçin Önemli ve Değerli"

Keçiören Eğitime Destek Merkezi (KEDEM) öğrencileri, 20 Kasım Dünya Çocuk Hakları Günü vesilesiyle Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak’ı makamında ziyaret etti.

21.11.2017 10:08

Keçiören Eğitime Destek Merkezi (KEDEM) öğrencileri, 20 Kasım Dünya Çocuk Hakları Günü vesilesiyle Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak'ı makamında ziyaret etti.

9 KEDEM şubesinden birer öğrencinin hazır bulunduğu ziyarette Başkan Ak'a KEDEM'in faaliyetlerinden ötürü teşekkürlerini sunan çocuklar, taleplerini de iletme imkanı buldu. KEDEM'in sosyalleşmenin yanı sıra derslerine de yardımcı olduğunu belirten çocuklar, "KEDEM'de öğretmenlerimiz bizimle birebir ilgileniyor, sosyal aktivitelerle de daha keyifli zaman geçiriyoruz. Okul başarılarımıza da destek oluyor" ifadeleriyle ortak fikirlerini iletti.

KEDEM'in ayrıca lise eğitimlerinde de yanlarında olması talebini ileten çocuklara Başkan Ak şu cevabı verdi:

"Gençlik Merkezlerimiz ve kütüphanelerimizle de sizlerin eğitim hayatınız boyunca yanınızda olmayı sürdürüyoruz. Her çocuk bizim için önemli ve değerli. Her tesis aslında sizin için. O nedenle duyarlı olmalı ve tesisleri kullanırken de titiz davranmalıyız. Nasıl evimizde özenliysek aynı şekilde tesislere sahip çıkalım, kötü kullananları uyaralım."

"Sokak hayvanları ile ilgili bir çalışma yapılıyor mu?" sorusuna Başkan Ak "Kanunun bize verdiği yetkiyle kulak küpelerini takıyor ve kısırlaştırarak yeniden doğal yaşam alanlarına bırakıyoruz. Bir arada yaşamanın kuralı olarak siz de onları sevin, bu dünyayı tüm canlılarla birlikte paylaşıyoruz" cevabını verdi.

Başkan Ak, 20 Kasım Dünya Çocuk Hakları Günü'nü de kutlayarak çocukların insanlığın ortak umudu olduğu mesajını verdi. Ziyarete gelen öğrencilere okul hayatlarında başarılar dileyen Ak, saat hediye etti. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Başkan Ak: 'Her Çocuk Bizim İçin Önemli ve Değerli' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement