Başkan Böcek, "16 Yıldır Gelenek Devam Ediyor" - Son Dakika
Yerel

Başkan Böcek, "16 Yıldır Gelenek Devam Ediyor"

Başkan Böcek, "16 Yıldır Gelenek Devam Ediyor"

Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Konyaaltı İlçe Kaymakamı İbrahim Keklik’in ve belediye birim müdürlerinin de katıldığı iftar yemeği düzenledi.

18.07.2014 14:42

Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Konyaaltı İlçe Kaymakamı İbrahim Keklik'in ve belediye birim müdürlerinin de katıldığı iftar yemeği düzenledi.

Konyaaltı İlçe Kaymakamı İbrahim Keklik ve Konyaaltı Belediyesi birim müdürleri, iftar yemeğinde buluştu. İbrahim Keklik, Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek'in düzenlediği iftar yemeğine eşi Zeynep Keklik ile birlikte katıldı.

Başkan Muhittin Böcek, Konyaaltı'nda Kaymakam İbrahim Keklik ile uyum içinde çalıştıklarını belirterek, bu sinerjinin bölge halkına son derece olumlu yansıdığını söyledi. Konyaaltı Belediyesi olarak bir gelenek haline getirilen iftar buluşmalarının bu yıl 16'ncısını yaptıklarını dile getiren Başkan Böcek, Konyaaltı'nda Ramazan ayının tüm güzelliklerini birlik ve beraberlik içinde yaşadıklarını vurguladı.

Kaymakam İbrahim Keklik ve eşi Zeynep Keklik ile Konyaaltı Belediyesi birim müdürleri ve eşlerin yer aldığı hatıra fotoğrafı ile gece son buldu. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Böcek, '16 Yıldır Gelenek Devam Ediyor' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement