Bijuteri Fuar'ında Mankenlerden Takı Show - Son Dakika
Güncel

Bijuteri Fuar'ında Mankenlerden Takı Show

Bijuteri Fuar\'ında Mankenlerden Takı Show

3.Bijoux Expo Turkey 2011 Bijuteri ve Aksesuar fuarı, İstanbul Fuar merkezi'nde moda takipçilerine kapılarını açtı.

02.12.2011 14:57

3.Bijoux Expo Turkey 2011 Bijuteri ve Aksesuar fuarı birbirinden göz alıcı takı tasarımları ve renkli bijuteri ürünleri ile İstanbul Fuar merkezi'nde moda takipçilerine kapılarını açtı.

Parmaklıklar ardında ve İhanet dizilerinden tanıdığımız oyuncu ve model Sedat Mert, Best model of Turkey 2003 Türkiye birincisi,Sultans of The Dance dansçısı ve oyuncu Şebnem Sürücü, Sultans of The Dance baş dansçısı Hasan Yalnızoğlu,fuarda muhteşem kostümleri ile birbirinden güzel takıların tanıtımını gerçekleştirdi.

Dünyanın dört bir yanından gelen imalatçıları, distribütörleri, ithalatçıları, ihracatçıları, perakendecileri, toptancıları, zincir mağazaları, tedarikçileri bir araya getiren fuarda; yerli ve yabancı on binlerce ürün görücüye çıktı. Kadın ve erkek özel tasarım bijuteri, çocuklara özel aksesuar ve takılar,gözlük,saat ve tekstil aksesuarları gibi çok geniş bir yelpazeye sahip olan ürünler sergilendi. Ziyaretçiler, fuar esnasında son trendleri, moda renkleri, gelişmeleri, yeni tasarımları görme ve inceleme fırsatı buldu.Fuar pazar gününe kadar açık olacak.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Bijuteri Fuar'ında Mankenlerden Takı Show - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement