Emekli Polis, Boşanmak İsteyen Eşini, Kızının Gözü Önünde Sırtından 4 Kurşunla Öldürdü - Son Dakika
3.Sayfa

Emekli Polis, Boşanmak İsteyen Eşini, Kızının Gözü Önünde Sırtından 4 Kurşunla Öldürdü

Adana'da emekli polis memuru boşanmak isteyen eşini 4 kurşunla öldürdü. Tartışmanın ardından kaçmaya çalışan talihsiz kadın sırtından vuruldu.

31.05.2018 14:51  Güncelleme: 17:32

Adana'da emekli polis memuru boşanmak isteyen eşiyle tartışıp onu ikna edemeyince kaçmaya çalışırken kızının gözü önünde sırtından 4 kurşunla öldürdü.

ŞİDDET GÖRDÜĞÜ İÇİN BOŞANMAK İSTEDİ

Çukurova ilçesi, Belediyeevleri Mahallesi Zahit Akdağ Bulvarı'ndaki bir apartman dairesinde meydana gelen olayda, Nilay Güngör (57) Aksaray Emniyet Müdürlüğünden 1 yıl önce emekli olan kocası polis memuru Hasan Güngör'den (56), şiddet gördüğü gerekçesiyle boşanmak istedi.

EŞİNİ İKNA ETMEYE ÇALIŞTI

Ancak Hasan Güngör eşinin bu kararına karşı çıktı. Bu nedenle çift sürekli tartışmaya kavga etmeye başladı. Bugün de öğle saatlerinde Nilay Güngör 3 çocuğundan Eda Güngör'ün evde olduğu bir zamanda eşine, "Senden boşanmak istiyorum artık dayanamıyorum" dedi. Bu nedenle çift arasında yine tartışma çıktı. Hasan Güngör eşini boşanmaması için ikna etmeye çalıştı.

Emekli Polis, Boşanmak İsteyen Eşini, Kızının Gözü Önünde Sırtından 4 Kurşunla Öldürdü

TARTIŞMA KAVGAYA DÖNÜŞTÜ

Ancak tartışma kavgaya dönüşü. Çiftin küçük kızları kavgayı önlemeye çalıştı. Ancak Hasan Güngör sinirlenerek beylik tabancasını çekip eşine doğrulttu. Eşi bunun üzerine kaçıp kurtulmak istedi.

KAÇMAYA ÇALIŞAN EŞİNİ SIRTINDAN 4 EL ATEŞ EDEREK ÖLDÜRDÜ

Hasan Güngör de eşinin arkasından 4 el ateş ederek onu vurdu. Bu arada 16 yaşındaki kız çocuğu babası annesini vurunca şok geçirdi. Sesleri duyan komşuları polisi arayarak haber verdi. Kısa sürede olay yerine gelen polis bir süre kapıyı açtıramadı.

Emekli Polis, Boşanmak İsteyen Eşini, Kızının Gözü Önünde Sırtından 4 Kurşunla Öldürdü

POLİS EKİPLERİ İKNA EDİP ETKİSİZ HALE GETİRDİ

Daha sonra Hasan Güngör kapıyı açtı ancak teslim olmak istemedi. Polis Güngör'ü ikna edip tabancasıyla birlikte onu etkisiz hale getirdi. Polis bir taraftan da olay yerine ambulans çağırdı. Gelen sağlık ekipleri kadının hayatını kaybettiğini belirledi.

KIZLARI ŞOK GEÇİRDİ

Zanlı koca 100. Yıl Polis Merkezine götürüldü. Şok geçiren kız çocuğu ise ambulansa alınarak hastaneye kaldırıldı. Zanlı koca polis merkezindeki işlemlerinin ardından cinayet dedektifleri tarafından sorgulanmak üzere emniyete götürüldü. Kadının cenazesi ise otopsi için adli tıp kurumu morguna kaldırıldı.

Emekli Polis, Boşanmak İsteyen Eşini, Kızının Gözü Önünde Sırtından 4 Kurşunla Öldürdü
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Emekli Polis, Boşanmak İsteyen Eşini, Kızının Gözü Önünde Sırtından 4 Kurşunla Öldürdü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (22)

  • Kahya Yahya: Bir kadın daha erkeğinin başını yaktı. Çok üzüldüm Polis abimize 11 11 Yanıtla
  • Rizeli : Kadınlar gerçekten ne ister...! Azginlikdan allaha sığınırim... geçmiş olsun koca aslan 10 7 Yanıtla
  • zorba: ıbret almayan kadın haberı boşanmada ısrar ecelı cagırmaktır 3 14 Yanıtla
  • Yobz: Ülkenin polisi bile ne hale gelmiş, neyse ki double yollar, köprüler, şehir hastaneleri var. 13 3 Yanıtla
  • DERTORTAĞI: Ben onu bunu bilmem arkadaş Polis Ve Askerler emekli olduğu zaman menapoza girmiş kadın gibi oluyorlar, geneli psikolojik vaka, emekli oldukları gün silahlarını alacaksın bunların devlet olarak, adamlar çalışırkenki efeliklerini emekli olunca yapamayınca eşini veya dışardaki vatandaşı katlederek tatmin oluyorlar. 9 7 Yanıtla
  • Elif: Evlenmek kadar boşanmak da doğaldır. Neden bazı hıyarlar bunu kavrayamayip üstüne kadınların canına kiyarlar? Ne zaman artık kadın cinayetlerine dur denecek? Yeter! 11 3 Yanıtla
    Boşanmakmı hay hay: Yanlız hiç bir talep etmeyecekseniz. çocuklar üzerinde baskı yapmayacaksanız zorluk çıkarmayacaksanız buyruuuun efendim koşa koşa gidelim 0 1 Sanane01: Elif misin nesin keşke ismin kadarda güzel düşünebilseydin bu hıyarlar dediğin neden kavriyamiyor biliyormusun eğer sen muslumansan bilirsin dinimizde evlenmek helal boşanmak haramdır eğer o kutsal kitabımıza yaratana yüce allah a inancın warsa o öyle emrediyor gelelim öldürmeye ben öldürmeye karşıyım hiçbirşekilde de tasvip etmiyorum dowersin sowersin belki ama öldürmeyeceksin karşıyım hı baktın kadın wazgecmiyor onu al-lah a havale ediceksin şu kanunları geçin biz eğer muslumansak bizim bir rehberimiz yol gösterenimiz var o neyi emrediyorsa o olur 0 1
  • İSİMSİZ: vallaha hergün hergün aynı haberler bu ülke sahipsiz mi arkadaşşşşşşşşş nerde bu devlet nerde bu millet!!!!!!!!! 12 1 Yanıtla
  • Pala: Arkadslar bosanmak isteyen bayani zorlamayin ne oldu kim kazandi yazikya ALLAH RAHMET EGLESIN NOT BENDE BOSANAN BIRIYIM 11 1 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement