Buika, Antalya'da Ayakta Alkışlandı - Son Dakika
Güncel

Buika, Antalya'da Ayakta Alkışlandı

Buika, Antalya\'da Ayakta Alkışlandı

13'üncü Uluslararası Antalya Piyano Festivali'nde sahne alan dünyaca ünlü İspanyol şarkıcı ve bestesi Concha Buika, izleyenleri büyüledi.

25.11.2012 11:01

13'üncü Uluslararası Antalya Piyano Festivali'nde sahne alan dünyaca ünlü İspanyol şarkıcı ve bestesi Concha Buika, izleyenleri büyüledi.

İspanyol şarkıcı ve besteci Buika, 13'üncü Uluslararası Antalya Piyano Festivali' kapsamında, Antalya Kültür Merkezi'nde, sanatseverler ile buluştu.

Genel sanat yönetmenliğini Fazıl Say'ın yaptığı gecede sahneye yalın ayak çıkan İspanyol şarkıcı Buika'ya, ünlü piyanist Ivon Melon, vurmalıda Fernando Favier ve gitarda Danny Noel eşlik etti. Sahneye yalın ayak çıkan Buika, performansıyla büyük beğeni topladı. Konser sonunda Buika,konseri sonunda ayakta alkışlanırken, katılımlarından dolayı kendisine çiçek ve plaket takdim edildi.

Mallorca'nın bir Roman mahallesinde büyüyen Concha Buika, Flamenko, soul ve cazı bir araya getiren müziğiyle dünya müziğinde yepyeni bir tarzın öncüsü olarak gösteriliyor.

"En mi Peil" albümü ile büyük beğeni kazanan Buika, flamenko ile cazı bir araya getirdi. Flamenkoyu farklı boyutlarda dünya müziğine yepyeni bir tarzla taşıyan Buika, Seal ve Nelly Furtado gibi dünyaca ünlü pop yıldızlarıyla düet yaptı. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Buika, Antalya'da Ayakta Alkışlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement