Erzincan'ın Refahiye ilçesindeki Dumanlı Tabiat Parkı'nda doğa tutkunu kayak antrenörü Cansel Atilla, yüzeyinin büyük bir kısmı buz tutan gölette buz pateni yaptı.
Gece hava sıcaklığının sıfırın altında 9 derece ölçüldüğü Refahiye ilçesine 4 kilometre, kent merkezine ise 70 kilometre uzaklıkta ve yaklaşık 2000 rakımda bulunan Tabiat Parkı'ndaki göletin yüzeyinin büyük bir kısmı, soğuk hava nedeniyle buz tuttu.
Etrafı çam ormanlarıyla çevrili parktaki gölet üzerinde doğa ve manzara eşliğinde buz pateni yapan doğa tutkunu kayak antrenörü Cansel Atilla, o anları aksiyon kamerasıyla kayda aldı.
Son Dakika › Güncel › Buz Tutmuş Gölet Üzerinde Buz Pateni - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.
Sizin düşünceleriniz neler ?