Çankırı'da Semazen Gösterisi ve İlahi Dinletisi - Son Dakika
Yerel

Çankırı'da Semazen Gösterisi ve İlahi Dinletisi

Çankırı\'da Semazen Gösterisi ve İlahi Dinletisi

Çankırı'nın Orta ilçesinde düzenlenen semazen gösterisi ve ilahi konseri vatandaşlardan yoğun ilgi gördü.

03.08.2013 14:26

Çankırı'nın Orta ilçesinde düzenlenen semazen gösterisi ve ilahi konseri vatandaşlardan yoğun ilgi gördü.

Ramazan ayı etkinlikleri çerçevesinde Ortalılar Derneği tarafından Orta Osman Dede Türbesi önünde Semazen gösterisi ve ilahi konseri verildi. İlçe halkının yoğun ilgi gösterdiği etkinlilere, Vali Yardımcısı İbrahim Şahin, Orta Belediye Başkanı Recep Koçak, İl Genel Meclisi Başkanı Osman Canbaz, Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Başkanı Ömer Çendek ve Devlet Su işleri Çankırı Şube Müdürü Ahmet Ersin Gökçe katıldı.

Ünlü ilahi sanatçısı Hasan Dursun'un sunduğu ilahi dinletisinin ardından semazenler sahne aldı. Programda konuşan Orta Belediye Başkanı Recep Koçak, katılımcılara teşekkür ederek, birlik beraberlik mesajları verdi.

Çankırı İl Genel Meclisi Başkanı Osman Canbaz da kendisinin de Ortalı olduğunu ifade ederek, düzenlenen bu etkinliğin Orta halkının manevi isteklerine cevap verdiğini ve bunun kendilerini mutlu ettiğini belirtti.

Canbaz, "Kendi doğduğum topraklarda düzenlenen ve toplumsal dayanışmayı pekiştiren bu etkinliğe katılmaktan büyük mutluluk duydum. Birlikte rahmet, ayrılıkta azap vardır. El ele vererek Orta'yı hak ettiği noktaya getirelim" diye konuştu. - ÇANKIRI

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Çankırı'da Semazen Gösterisi ve İlahi Dinletisi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement