Cartoon Network ve LEGO Grubu'nun Küresel İşbirliği - Son Dakika
Güncel

Cartoon Network ve LEGO Grubu'nun Küresel İşbirliği

Cartoon Network ve LEGO Grubu\'nun Küresel İşbirliği

Cartoon Network ve Lego işbirliğiyle yaratılan "Mixels"; eğlence dünyasına merhaba diyor.

01.02.2014 16:08  Güncelleme: 16:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

6 Şubat'ta Amerika'da ilk yayınına başlayan Mixels.com, kısa çizgi filmleriyle ilk kez 17 Şubat tarihinde Cartoon Network'te…

Ayrıca yine birinci çeyrekte "Mixeller İşbaşında" uygulaması da başlayacak olan LEGO® Mixels'in oyun setleri ise 1 Mart'ta mağazalarda yer alacak.

Mixels, çocuklara yönelik eğlence alanındaki en büyük iki güç olan; Cartoon Network ve LEGO Grubunun güçlü ortaklığı ile yaratılan; çığır açan bir küresel işbirliği olarak hayata geçti ve ilk çıkışını Amerika Birleşik Devletleri'nde Şubat ayında televizyon ve internet üzerinden yapacak. Gerçek ve çok platformlu bir marka olan Mixels.com önce 6 Şubat'ta internette yayına girecek ve bunu 17 Şubat'tan itibaren Cartoon Network'deki kısa çizgi filmler izleyecek. Hemen ardından, Mixeller İşbaşında uygulaması piyasaya çıkarak, Mart ayından itibaren ise çocuklar biriktirilebilir karakterleri içeren LEGO® Mixels oyun setleri ile istediklerini yapabilecekler.

Çocukların medyayı kullanma alışkanlıkları her geçen gün değişmektedir. Bu eşsiz işbirliğiyle Mixels'in piyasaya çıkışı, içerik geliştirilmesi, dağıtımı ve Fikri Haklar oluşturulması konusunda Cartoon Network'ün nasıl gelişim göstermeye devam ettiğine işaret etmektedir. Dünya standartlarındaki çizgi film animatörlerini, oyun geliştiricilerini ve ürün tasarımcılarını bir araya getiren Cartoon Network ve LEGO markasının, bu heyecan verisi franchise'ının ilk anından itibaren ürünü çoklu platform ve farklı formatlarda sunarak, çocukların tamamen entegre edilmiş ve zengin bir deneyim edinmelerine olanak sağlayacak.

Mixels, neşeli ve şaşırtıcı sonuçlara yol açacak şekilde birbiri ile karışan ve birleşebilen renkli yaratıkların dünyası ile ilgilidir. Onlar, üçlü kabileler halinde yaşayan komik ve afacan yaratıklardır. Her bir kabile özgün bir unsura dayanır. Infernites, ateşli ve çabuk kızan ama barbeküyü de seven yaratıklardır. Cragsters, çalışkan bir madenci kabilesidir ve Electroids ise tüm dünyayı aydınlatacak sinirsel enerjiye sahip ilginç yaratıklardır. Nixels, kabileleri yıkmaya ve bozmaya çalışarak Mixel ülkesini harap eden, rahatsız edici ve yıkıcı küçük yaratıklardır.

Mixels.com, karakterler ve Mixels dünyasındaki ortam hakkında hayranların daha fazla kısa çizgi film izleyip daha fazla öğrenebileceği bir merkez olacaktır. Her bir kabile ortamını araştırarak ve Mixels ile buluşarak, birçok eğlenceli bileşimleri keşfetmek için çok sayıda Mixels'i karıştırarak, farklı kabilelerden karakterleri içeren mini oyunlar oynayarak, çocuklar marka ile ilişki kurma olanağını elde edecekler. Her bir kabilenin dünyası, o ortamın özgün niteliklerini gösteren zengin, renkli grafik ögeler ile dolu. Çocuklar, Cubit'leri kullanarak, devasa bir Max oluşturmak için aynı kabileden Mixels'leri birbirine karıştırabilir ya da yeni ve heyecan verici bileşimleri keşfetmek için farklı kabilelerden ögeleri birbirine karıştırabilir; başarılı karışımlar yaparak, özel mini oyunların kilidini açabilirler. Yeni Mixels dalgaları sunuldukça, büyüyen evreni yansıtacak yeni kabileler ve mini oyunlar siteye dahil edilecek. Mixels.com; Watch Cartoon Network Uygulaması ve Cartoonnetwork.com'u üreten Emmy adayı olmuş Cartoon Network Digital stüdyosu tarafından geliştirildi.

1-2 dakikalık bölümlerden oluşan kısa çizgi filmler, macera dizilerinde farklı sayıda karakterler içererek, "mix" (iki karakterin birleştirilmesi): "max" (kabilenin üç üyesinin hepsinin birleştirilmesi) veya "murp" (birleştirme uygun olmadığında) yapma olanağını elde edecek. Mixels kısa filmleri, Cartoon Network'te 17 Şubat'ta gösterilmeye başlanacak ve haftalık olarak yayınlanacak. John Fang (Generation Rex, Ben 10) ve Dave Smith (Powerpuff Girls) tarafından Cartoon Network için yaratılan Mixels, Jennifer Pelphrey, Tramm Wigzell, Brian Miller ve Rob Sorcher tarafından Cartoon Network Stüdyolarında üretildi.

Birinci çeyrekte yayınlanacak dijital uygulama olan Mikseller İşbaşında, karışımda yaratıcılığı olan alışkanlık yapan bir araştırma, çarpışma ve strateji karışımıdır. Cubit malzemelerinizi elde etmek için ayrıntılı yapılar kurarken; zengin 3D grafik dünyasında kayıp Mixels'leri bulun, yeni yerleri keşfedin ve şaşırtıcı karışımlar yaratın. Oyuncular, kayıp Mixel kabilelerini bulmak ve onlarla tekrar bir araya gelmek için bir serüvene atılan, Infernites'lerin bir üyesi olan Flain'in rolünü üstlenirler. Kızgın Nixel'ler tüm Mixel kabileleri arasındaki yerlerde gezinirken ve görünen herkesin başına dert açarken, bu kolay bir iş olmayacaktır. Flain ve Mixel'lerin geri kalanı, sonunda tüm Mixel kabileleri ile tekrar bir araya gelmeyi planlıyorlar ise; yeni arkadaşlar bulmak, yeni yerler kazanmak, malzeme toplamak, daha güçlü olmak ve sürekli Nixel sorunu ile uğraşmak için tüm zekalarını kullanmak zorundalar. Mikseller İşbaşında, Hibernum Creations tarafından geliştirilmiş ve Emmy ve Webby adayı olmuş Cartoon Network Games tarafından yayınlanmıştır.

LEGO Mixels, fiziksel biçimde eğlenceli Mixel'lerin "mix," "max," ve "murp" biçimlerini yeniden yaratmak için, LEGO yapım sisteminin çok yönlülük ve yaratıcılığını arttıran eğlenceli biriktirilebilir karakterler yaratan yeni bir kurulabilir oyuncaklar dizisidir. LEGO Mixels, yıl boyunca Frosticons, Infernites, Stretchers, Cragsters, Electroids ve Fang Gang gibi kabileler halinde üretilecek ve yayınlanacaktır. Çocuklar; neşeli sonuçları olan yeni karakterler yapmak, büyüyen Mixels dünyasına kendilerini daha da fazla katmak için, gizemli Cubit'ler kullanarak LEGO Mixel'leri karıştırma ve birleştirme olanağını elde edecekler.

"LEGO® Mixels™ 1. Seri oyuncakları, bu yılın Oyuncak Fuarı "En İyi Yeni Oyuncak Ödülleri 2014" yarışmasında Cep Harçlığı kategorisinde yer aldı. Londra'daki yıllık Oyuncak Fuarı sergisinde verilecek olan ödüller, yıl içinde ve sonrasında en fazla perakende satış yaratma potansiyeli olan 2014 Oyuncak Fuarı ürünlerini belirlemek üzere, oyuncak satan bağımsız perakendecilerden oluşan bir panel tarafından oylanarak veriliyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Cartoon Network ve LEGO Grubu'nun Küresel İşbirliği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement