AK Parti Bolu Merkez Karacasu Belediye Başkan Adayı Celal Beydilli Kimdir? - Son Dakika
Politika

AK Parti Bolu Merkez Karacasu Belediye Başkan Adayı Celal Beydilli Kimdir?

AK Parti Bolu Merkez Karacasu Belediye Başkan Adayı Celal Beydilli Kimdir?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 31 Mart 2019 Yerel Seçimleri için Bolu Merkez Karacasu Belediye Başkan adayı olarak Celal Beydilli'yi seçti. Celal Beydilli kimdir?

22.01.2019 09:47

31 Mart 2019 Yerel Seçimlerinde AK Parti, Bolu Merkez Karacasu Belediye Başkan adayını belirledi. Bolu Merkez Karacasu Belediye Başkan adayı olan Celal Beydilli kimdir?

CELAL BEYDİLLİ KİMDİR?

Beydilli, 16 Ocak 1963 tarihinde Seben'de dünyaya geldi. İlk ve ortaokulu Seben'de okudu ve lise ikinci sınıftan sonra okuldan ayrıldı. Ardından Bolu'da Turizm Otelcilik Lisesi'nde eğitimine kaldığı yerden devam ederek 1982 yılında mezun oldu. Askerlik görevini yaptı ve Karacasu'da evlendi.

MUHTARLIK GÖREVİNİ YÜRÜTTÜ

Belediye başkan adayı, Karacasu'da Köy Hizmetleri'nde çalışmaya başladı. 1987 yılından sonra iki devre sendikacılık yaptı. Karacasu'da Doğru Yol Partisi Belde Başkanlığı görevini yürüttü, 10 yıl parti başkanlığını üstlendi. Aynı zamanda Karacasuspor Kulüp Başkanlığını da devam ettirdi ve belediye meclis üyeliği yaptı. Meclis üyeliği tamamlandığında ise 2014 yılında muhtar seçildi.

MHP'DEN BELEDİYE BAŞKANI SEÇİLDİ

Muhtarlık görevi bittiğinde, MHP'den belediye başkanı seçilen Beydilli, ikinci dönemde de MHP'den başkan olmaya hak kazanırken,AK Parti'ye geçti ve halen belediye başkanlığı görevini sürdürüyor. Celal Beydilli, evli ve 3 çocuk babasıdır.

Son Dakika Politika AK Parti Bolu Merkez Karacasu Belediye Başkan Adayı Celal Beydilli Kimdir? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement