Cizre Belediyesinden Vatandaşlara Su Aboneliği Uyarısı - Son Dakika
Ekonomi

Cizre Belediyesinden Vatandaşlara Su Aboneliği Uyarısı

Şırnak’ın Cizre Belediye Başkanlığı terör mağduru aileler için yapılan TOKİ konutlarında evleri bulunan vatandaşların su aboneliği ve elektrik aboneliklerini yaptıktan sonra yeni evlerinin anahtarını teslim alabileceklerini duyurdu.

24.10.2018 12:00

Şırnak'ın Cizre Belediye Başkanlığı terör mağduru aileler için yapılan TOKİ konutlarında evleri bulunan vatandaşların su aboneliği ve elektrik aboneliklerini yaptıktan sonra yeni evlerinin anahtarını teslim alabileceklerini duyurdu.

Cizre Belediye Başkanlığından yapılan açıklamada, "Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından ilçemizde yapılan Konak ve Dirsekli TOKİ konutları tamamlanarak oturuma hazır hale getirilmiştir. Daha önce konutları için kuraları çekilen vatandaşlarımız, elektrik ve su aboneliklerini yaptırarak yeni evlerinin anahtarlarını teslim alabilecektir. Su aboneliği için belediyemizce ilçemiz Sanat Sokağı'nda açtığımız stantlarımızdan veya Belediyemiz Mali Hizmetler Müdürlüğünden bilgi alınabilir. Elektrik Aboneliği için ise Cizre DEDAŞ Şefliğine müracaat edilmelidir. Abonelik işlemlerini tamamlayan hak sahiplerimiz, Mem-u Zin Bulvarı'nda (Nusaybin Caddesi) yer alan Çevre Şehircilik Bakanlığı irtibat ofisine gitmeleri gerekmektedir" dedi.

Cizre Kaymakamı ve Belediye Başkanı Faik Arıcan, "Vatandaşlarımızın TOKİ'den alacakları yeni evlerinin hayırlı olması temennisiyle sağlıklı ve huzurlu bir yaşam diliyorum" diye konuştu. - ŞIRNAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Ekonomi Cizre Belediyesinden Vatandaşlara Su Aboneliği Uyarısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement