Coachella Festivali'ne Giden Kylie Jenner'a Büyük Tepki: Parti istiyorsan Hamile Kalmayacaksın - Son Dakika
Magazin

Coachella Festivali'ne Giden Kylie Jenner'a Büyük Tepki: Parti istiyorsan Hamile Kalmayacaksın

iki buçuk aylık bebeğini evde bırakarak Coachella Festivali'ne giden Kylie Jenner, takipçilerinin tepkilerine mazur kaldı. Jenner, takipçileri tarafından sorumsuz anne ilan edilerek eleştirildi.

19.04.2018 15:19  Güncelleme: 16:28

20 yaşındaki Kylie Jenner, iki buçuk aylık kızı Stormi'yi evde bırakarak festivale katılınca takipçileri tarafında ebeveynlik görevlerini yerine getirmemekle suçlandı.

AĞIR ELEŞTİRİLERE MARUZ KALDI

Kardashian/Jenner ailesi kızlarından Kylie Jenner, iki buçuk aylık bebeğini bırakıp Coachella Müzik Festivali'ne katıldığı için sosyal medyada ağır eleştirilere maruz kaldı.

Coachella Festivali'ne Giden Kylie Jenner'a Büyük Tepki: Parti istiyorsan Hamile Kalmayacaksın

"BEN KLAS ANNEYİM"

Çocuğunun babası Travis Scott'la festivale giden Jenner, pembe bir perukla çektirdiği fotoğraflarını sosyal medyadan paylaşarak, "Ben sıradan bir anne değilim, klas bir anneyim" notunu düşmüştü. Instagram'da 107 milyon takipçisi olan Jenner'a bu paylaşımı üzerine pek çok eleştiri yapıldı.

Coachella Festivali'ne Giden Kylie Jenner'a Büyük Tepki: Parti istiyorsan Hamile Kalmayacaksın

"PARTİ İSTİYORSAN HAMİLE KALMAYACAKSIN"

Yorumlardan biri, "Klas bir anne yeni doğmuş bebeğini evde bırakıp Coachella'ya gitmez" şeklindeydi. Bir başka takipçisi ise, "Parti istiyorsan hamile kalmayacaksın" ifadesini kullandı.

Jenner'ın üç gün geçirdiği Coachella Festivali'nden paylaşımları, erkek arkadaşı Travis Scott ile Miami tatili paylaşımlarından kısa süre sonraya denk geldiği için de tepkiler büyük oldu.

Coachella Festivali\'ne Giden Kylie Jenner\'a Büyük Tepki: Parti istiyorsan Hamile Kalmayacaksın

Son Dakika Magazin Coachella Festivali'ne Giden Kylie Jenner'a Büyük Tepki: Parti istiyorsan Hamile Kalmayacaksın - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • dobra: ısteyen hamıle kalır ısteyen kalmaz kım ne karısır.yobazmısınız ..hulooggg ver mehterı 4 7 Yanıtla
  • Kenan: Hadi ama kylie botoxla 2 yıldır sallıyorsun dünyası boşver festivalde eksik kalsın. Sen dünyadaki kadınların varolamayan ufuklarını açtın sayende botoxla güzel oluruz kylie gibi diyen estetik cerrah kapılarında cerrahları zengin etti sonuç birbirine benzer burun kaş dudak popo ee biz erkeklere kazanç ne bundan dersek naturel kız bulmak güçleşti. Burası amerikada değil büyük popo botox falan bozuyor bizimkileri. Yani anlayacağın kardashianlar küpler taştı taşımıyor mangırları çekin ellerinizi biraz milleti kandırmaktan zira sizin yaşantınızı yaşamak için aslan gibi delikanlılar kıza kızlarımızda size benzemek uğruna edepten hayadan ahlaktan uzaklaştı. Yazıktır günahtır arkadaş... 3 2 Yanıtla
  • Ali hopri meydan: Yıldız kim 0 0 Yanıtla

Advertisement